Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókolt, miközben barátnője van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Meg ismertem egy srácot, aki buszsofor és idősebb tőlem 5 évvel.. Fél éve van, párkapcsolata.. Kb 1-2 hete ismerjük egymást, és 15 percre lakunk egymástól, és nagyon sokszor mondja hogy találkozzunk.. Én mindig visszautasítottam.. De viszont ma találkoztunk kettesben, és kérdezte hogy megcsókolhat-e? Azt mondtam neki hogy igen, pedig tudom h nagyon rossz döntés volt.. Nem csak egy sima csok volt szerintem. Vagyis az én részemről biztos nem, lassú csok volt és, nekem nagyon bejon a srác.. Azt mondta ma nekem, személyesen hogy enis tetszem neki. Mondta, hogy szeretne még ismétlést,minnel hamarabb.. Szerintetek miért van a barátnőjével ha, közben enis tetszem neki, és miért tette vele ezt meg. Neki volt veszteni valoja, de nekem nem:/ Egyébbkent, mikor smaroltunk, közben tudatta velem hogy áll neki.. Kérlek segítsetek mit tegyek?2020. jan. 21. 21:53
1/15 Noren1989 válasza:
Átlagos helyen ilyet a kérdésnél pofánb-sszák.
Hát virágom, akár még dugás is lehet belőle, de semmi hosszútávú, komoly dologra ne számíts.
3/15 anonim válasza:
De egy mocsadék a csávó. Te meg egy gyenge, h.lye kislány vagy...
5/15 anonim válasza:
Ha elhagyná a nőjét és össze is jönnétek, gondolod, hogy veled nem tenné meg ugyanezt? Ugyanúgy megcsalna téged is a tudtod nélkül az ilyen.
6/15 anonim válasza:
Kiálláskor jó leszel neki dugni 🤣 végálomason is néha van 10 percecske viszaindulásig..
Kollégám is buszveg szoatta az egyik csajt.
Én is buszozom, látok egysmást a kollégák körében.
N27
7/15 anonim válasza:
Azért tette meg, mert nincs erkölcsi tartása. Nőjét is dugja, reméli téged is fog. Sok boldogságot, amíg téged is megcsal a következővel.
8/15 anonim válasza:
Azért benned is lehetett volna annyi tartás, hogy nemet mondasz, legalább a jelenlegi barátnője iránti szolidaritásból (gondolom neked is fájdalmat okozna, ha megtudnád, hogy megcsalt a párod).
Az pedig durván közönséges, hogy beszámolt a csók közbeni merevedéséről.
Feltehetően tényleg csak szexre vágyik, bár amennyiben kapcsolatot szeretne nem hiszem, hogy jobban járnál, lévén semmi garancia arra, hogy hozzád hűséges marad.
9/15 anonim válasza:
6-os vagyok, nem írok privátra. Igen buszvezető vagyok.
10/15 anonim válasza:
Hogy mit tegyél? Baz.d meg magad, ha ennyire segghu.lye vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!