Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők.Milyen betegség esetén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Milyen betegség esetén hagynátok el a pàrotokat? Ő lenne beteg,nem ti.

Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 19:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%

Függőségek/drog,pia,szex/

Mentális betegség

2021. okt. 25. 19:54
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
11 új perspektívák. Milyen igaz, ezek eszembe se jutottak. Igen, ezek is igazak. Mondjuk össze se jönnék ilyenekkel terhelttel, tehát aki eleve mentális beteg vagy személyiségzavaros, függő. És ezek közül csak a függőségek azok amik nem adottak hanem kialakulhatnak a kapcsolatban is. Tehát mentális beteg és függő is kizárt hogy összejöjjek vele. A kapcsolatunk alatt kialakuló függőségek esetében segítenék ha meg akar szabadulni tőlük és aktívan tesz érte. De ez esetben sem évekig tartana a türelmem, természetesen. Ha nem érdekli és szerinte nincs baja akkor kuka.
2021. okt. 25. 20:07
 13/23 harebell ***** válasza:
100%

Fizikai betegség esetén nem hagynám el, kivéve, ha miatta tartósan nagyon magába fordult, megkeseredett, goromba vagy teljesen apatikus lenne. Egy ideig tudnám benne tartani a lelket, de hosszú távon felőrölne. Ekkor se biztos, hogy elhagynám, nagyon nehéz lenne.

Mentális betegség esetén pl akkor, ha veszélyes rám, vagy ha szenvedélybeteg és úgy érzem, nem tesz meg mindent a gyógyulásáért. Itt is lenne persze valamennyi türelmi idő (magamat ismerve nem is kevés), de örökké nem tudnék asszisztálni a leépüléséhez.

2021. okt. 25. 20:57
 14/23 anonim ***** válasza:
77%

Én elhagynám több betegség miatt is, de leginkább a körülmények zavarnának.

Mondjuk nem érdekelne, ha kerekesszékbe kényszerülne, de hogy éveken át elviseljem a személyisége torzulását az új hatás miatt.. azt nem bírnám.

Az a helyzet, hogy amikor valakit valami nagy dolog ér(bármilyen, pozitív vagy negatív) változik kicsit, átalakul a tapasztalattól, a helyzettől. Ha ezt nem sikerül összhangban tartani a saját változásaimmal, elhagynám. Simán lehet, hogy mondjuk egy autóbaleset után az egyik befordul, ptsdje lesz, meg agrafóbiája meg mittudomén, depis lesz na. A másik meg úgy érzi megmenekült és végre kinyílt előtte a világ, minden csupa lehetőség és le sem lehet lőni az életigenlését és nyitottságát. Kapcsolati kudarc, ezt nem lehet egyben tartani, már más emberek, mint akik korábban voltak, és nem fog változni, a régi sosem jön vissza. Nem azért hagyod el, mert autóbalesete volt, hanem mert megváltozott a személyisége.

Ugyanezt kiválthatja egy bármilyen nagyobb betegség is. Szóval valószínű, hogy elhagynám. Nem a lábai miatt, hanem mert megváltoznánk mindketten és túl nagy az esélye, hogy ellentétes irányba. Egy darabig, amíg ezt nem veszem észre, nem fogom fel, nem akarom elfogadni vele lennék nyilván. Helyben egyből csak nemi betegség vagy függőség miatt hagynám el, azon is gondolkoznék szerintem pár napot azért..

2021. okt. 25. 21:23
 15/23 anonim ***** válasza:
94%

Sulyos mentalis betegseg, illetve gyogyithatatlan nemi betegseg. Foleg, hogy ez utobbit csak mastol kaphatta el mig velem volt (voltunk laborvizsgalaton, mielott komolyra vettuk a kapcsolatot. Nem azert mert olyan sok partnerunk volt, hanem azert mert lehet, hogy 100 bol egyszer sem kapod el, de az is lehet, hogy 1bol 1 betalal).

Mindeni idorol idore nezesse meg magat, foleg parcsere utan/elott. Igy tisztesseges.

2021. okt. 25. 22:56
 16/23 anonim ***** válasza:
Súlyos szellemi fogyatékosság esetén. Testinél nem tudom, ott nem vágnám rá egyből, hogy szakítanék, de megvan rá az esély.
2021. okt. 26. 07:36
 17/23 anonim ***** válasza:

Olyan betegség, ami csak nemi úton terjed.

Egyébként nem nagyon jut eszembe ilyesmi, kerekesszékben már volt a párom úgyhogy azzal van tapasztalatunk, kezelhető és nem fordult ki magából miatta.

Amnéziával járó betegség esetén nem "hagynám el", de értelemszerűen megszűnne a párkapcsolat ha nem ismerne fel, hogy ki vagyok.

2021. okt. 26. 14:32
 18/23 anonim ***** válasza:
51%
Nemi betegségek. Az oka egyértelmű.
2021. okt. 26. 17:09
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
42 évesen diagnosztizáltak nálam rákot. A férjem jobban kiborult, mint én. Eszébe nem jutott elhagyni. Szerintem aki ilyeneket ír, soha nem szeretett még senkit. 3 éve még élek, és elvagyok. Ha kellett ápolt, szerencsére most nem kell. Nem tudom mi lesz a jövőben, de nem arra gondol, hogy keressen mást. Bárki kerülhet ilyen helyzetbe.
2021. okt. 26. 19:46
 20/23 anonim ***** válasza:
67%

19-es, ez nagyon szép, de nem jellemző. 10-es linkben arról van szó, hogy egy nőnek 6x nagyobb az esélye, hogy otthagyja a párja rák esetén, mint fordítva.

Csak azért kerestem rá, mert olvastam (külföldi) fórumon egy nővértől, hogy amikor közlik a nőkkel, hogy rákosak, a válásra is felkészítik őket, és nem akartam elhinni.

2021. okt. 26. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!