Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők.Milyen betegség esetén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Milyen betegség esetén hagynátok el a pàrotokat? Ő lenne beteg,nem ti.

Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 19:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
17%
bármi nehézség esetén otthagynak, úgyhogy ne éld bele magad
2021. okt. 25. 19:14
 2/23 anonim ***** válasza:
88%
Betegség MIATT nem hagynám el. Ha viszont el akarnám hagyni, akkor a betegsége se tartana vissza.
2021. okt. 25. 19:16
 3/23 anonim ***** válasza:
85%
Kizárólag nemi betegség miatt, az okát gondolom nem kell részletezni. Semmi másért nem.
2021. okt. 25. 19:16
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
Ez attól függ, hogy milyen stádiumban van a kapcsolat. Az elején nem maradnék vele, évek múlva igen. Kivéve a nemi betegség.
2021. okt. 25. 19:18
 5/23 anonim ***** válasza:
91%

#3 újra

A 4-es kiegészítésével, tényleg, ez is szempont. Néhány randi, pár hét után nyilván nem köteleződnék el emiatt mellette, és nem lennék az ápolónője. Bár a kérdésben párom van, új pasi még nem az.

2021. okt. 25. 19:23
 6/23 anonim ***** válasza:
9%
A 2-es megmondta a tuti választ! Betegséged miatt nem hagyna el, hanem gyorsan találna valami ürügyet ami miatt el lehet!
2021. okt. 25. 19:34
 7/23 anonim ***** válasza:
80%

Őszinte leszek. Egyrészt hála istennek, nincsenek tartós betegek a családban, mármint ilyen vérnyomás problémák persze, de az nem gátolja az embert a legtöbb dologban. Nevessetek ki, én 30 felett hallottam először sztómazsákról, tehát fogalmam sincs ilyesmikről.

Másrészt, a fő indok, amiért nem akarok gyereket az az, hogy nem akarok valakiről gondoskodni. Párkapcsolatban teljesen más, ahol oda-vissza működik, de hogy valaki folyamat tőlem függjön olyan egyszerű dolgok miatt, mint kaja meg tiszta ruha, az taszít.

Morbid, de ha választani kell, akkor olyan betegség legyen, amiből ki lehet gyógyulni. Nehéz idők alatti támasznak szuper vagyok, mert tudom, hogy annak vége lesz, nem örökké tart.

Aztán lehet, meglepem magam, nem egyszer fordult elő, hogy valamit nagyon mondtam, hogy hogyan csinálnám, aztán az érzelmek erősebbek voltak. Ezt nehéz így megmondani.

2021. okt. 25. 19:39
 8/23 anonim ***** válasza:
82%

#6! Igen, szerencsére betegség nélkül minden párkapcsolat a sírig tart. Semmi más ok nem létezik, ami miatt felbont valaki egy kapcsolatot😉

2021. okt. 25. 19:42
 9/23 anonim ***** válasza:
89%
a 7-es legalább őszinte volt
2021. okt. 25. 19:43
 10/23 anonim ***** válasza:

9-es:

[link]

2021. okt. 25. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!