Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Milyen betegség esetén hagynátok el a pàrotokat? Ő lenne beteg,nem ti.
#3 újra
A 4-es kiegészítésével, tényleg, ez is szempont. Néhány randi, pár hét után nyilván nem köteleződnék el emiatt mellette, és nem lennék az ápolónője. Bár a kérdésben párom van, új pasi még nem az.
Őszinte leszek. Egyrészt hála istennek, nincsenek tartós betegek a családban, mármint ilyen vérnyomás problémák persze, de az nem gátolja az embert a legtöbb dologban. Nevessetek ki, én 30 felett hallottam először sztómazsákról, tehát fogalmam sincs ilyesmikről.
Másrészt, a fő indok, amiért nem akarok gyereket az az, hogy nem akarok valakiről gondoskodni. Párkapcsolatban teljesen más, ahol oda-vissza működik, de hogy valaki folyamat tőlem függjön olyan egyszerű dolgok miatt, mint kaja meg tiszta ruha, az taszít.
Morbid, de ha választani kell, akkor olyan betegség legyen, amiből ki lehet gyógyulni. Nehéz idők alatti támasznak szuper vagyok, mert tudom, hogy annak vége lesz, nem örökké tart.
Aztán lehet, meglepem magam, nem egyszer fordult elő, hogy valamit nagyon mondtam, hogy hogyan csinálnám, aztán az érzelmek erősebbek voltak. Ezt nehéz így megmondani.
#6! Igen, szerencsére betegség nélkül minden párkapcsolat a sírig tart. Semmi más ok nem létezik, ami miatt felbont valaki egy kapcsolatot😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!