Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan vegyem rá, hogy beismerje?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy beismerje?

Figyelt kérdés

A párom nagyon náthás, azt hiszem hőemelkedése is van, tüsszög, folyik az orra és teljesen el van sápadva.

A hangján is hallatszik, hogy beteg, de nem képes kimondani, hiába mondom neki, hogy ezzel semmi gond nincs.

Miért olyan nehéz ez?

2021. júl. 25. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Magasság index
2021. júl. 25. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Mit kell ezen beismerni? Azt hittem először, mikor olvastam a kérdést, hogy legalább megcsal.
2021. júl. 25. 12:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Idegesít, hogy azt mondogatja, hogy ő nem beteg és semmi baja nincsen, miért nem tudja kimondani hogy “igen, megfáztam, nem érzem jól magam”
2021. júl. 25. 12:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem akarja, hogy ilyen állapotban lásd, mert ehhez kell a bizalom. Azt hiheti, hogy ha nem mondja ki, hogy beteg, akkor nem lesz az. Ne mondasd ki vele, inkább segítsd, elég, ha utólag köszönetet mond.
2021. júl. 25. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Mondd meg neki, hogy szagolja meg a lábujjad közti részt. Ha érzi az illatot, nyert, ha nem, akkor ezzel be kell ismerie, hogy náthás👣.
2021. júl. 25. 13:11
 6/9 A kérdező kommentje:
4 éve együtt élünk, eddig sosem csinálta ezt… nem tudom mi lehet vele
2021. júl. 25. 13:11
 7/9 anonim ***** válasza:
18%
Agyára is àterjed, vigyázz
2021. júl. 25. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#4 vagyok

Akkor nem lehet, hogy komolyabb baja van, mint sima nátha l, csak nem akar megijeszteni vele? Vagy az is lehet, hogy tudja, hogy neked most húzósabb időszakos van esetleg és nem akar ezzel terhelni?

2021. júl. 25. 14:12
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
91%
Ideje lesz megszoknod. A pasikat nem olyan fából faragták, hogy betegségtudattal éljenek. Szeretik rendíthetetlen kősziklának hinni magukat. Ők egyébként is sokkal bátrabbak, kevésbé élettisztelők, mint női embertársaink. Azért van ez, mert a mi agyunkban 4x akkora területet foglalnak el a faj-, mint a létfenntartási funkciók. A nők esetében ez az arány fordított. Nekik a biztonság a minden.
2021. júl. 25. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!