Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » BEismerjem neki, hogy mit erzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BEismerjem neki, hogy mit erzek?

Figyelt kérdés
A fiu tobb alkalommal is nyitott felem, de en valamiert mindig visszautasitottam, most visoznt ugyerzem nehany honapja ,hogy szeretem... felek, hogy visszautasit. Mit mondjak neki?

2014. aug. 26. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
12%
Ne. Még ha bele pusztulsz akkor is várd meg, hogy ő lépjen. Ha kellesz neki akkor fog, még akkor is fog, ha már vissza utasitottad.
2014. aug. 26. 21:17
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Istenem.... nehogy #1-re hallgass. Tipikus öntelt liba lehet. Igen, kérdező, most RAJTAD a sor. Ő többször is kinyilvánította, hogy mit akar és te kikosaraztad.

Ennélfogva ha akarsz valamit, elvárható, hogy TE lépj és bizony ott van a pakliban, hogy kikosaraz. Szóval... lehet, hogy meg kell enned a főztöd. DE alakulhat jól is. Csak úgy derül ki, ha megpróbálod. 50-50%

Viszont én a srác helyében többször nem próbálkoznék.

2014. aug. 26. 21:21
 3/12 anonim válasza:
100%

mondd el neki mit érzel... különben sohasem tudod már meg

ő már nem fog lépni a sok visszautasítás miatt...

4/12 anonim ***** válasza:
100%
1: Feminista vagy, mi? Mi ez nálatok nőknél, hogy visszautasítotok, aztán várjátok, hogy megint kezdeményezzünk? Nem így működik az élet, de majd rájöttök ti is miután elszalasztotok egy olyan embert, akit nem kellett volna... -.-
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Ketteske, sosem voltam öntelt:DD Ezek szerint te az vagy, hát az elég nagy hiba.
2014. aug. 26. 21:27
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy férfinek kell egy nő, az lép.Mindig.Még akkor is ha 100x ki lett kosarazva.
2014. aug. 26. 21:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem te másik bolygón élsz. Van egy pont, ahol már egy FÉRFI nem csinál magából hülyét. Egy idióta, esetleg. Ez tartás kérdése. Az sem jó, ha egy nő a férfi nyakába veti magát, de a Te hozzáállásod is nevetséges. :)
2014. aug. 26. 21:30
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

7 Ha neked interneten egy pasi szövegel, akkor te rögtön ugrasz neki? Ha sose láttad, csak nagyon tetszik? Rögtön igent mondasz?

Nah, erről van szó, hogy ne pampogj feleslegesen.

2014. aug. 26. 21:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy kijavítanám amit írtál:

Ha egy férfinak kell egy nő, előbb-utóbb lép. Ha kikosarazzák, ESETLEG próbálkozik még... ha kitartó. Ha megint kikosarazzák, akkor leLÉP. Ennyi. Normális férfi nem csinál magából hülyét és nem kapar az ajtónál, mint egy kanos kiskutya. Ha neked volt ilyen, ritka "szerencséd" volt vele, de annak az embernek biztosan, nincs tartása. Amúgy pedig igen is önteltségre vall a "ne is mozdítsd a kisujjad" hozzáállás! Főleg, ha a férfi/srác már próbálkozott.

2014. aug. 26. 21:36
 10/12 anonim ***** válasza:

#8: Ki a franc beszél netes ismerkedésről?! Én nem élek ilyesmivel. Rendes, normális ismerkedésről beszélek. Pampog a nénikéd...

Eleve hülyeségnek tartom, hogy neten írogassak ismeretlen nőknek.

2014. aug. 26. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!