Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek néha így? El kellene mondanom, de nem tudom, h h kezdjek bele.
A párommal még csak 1 hónapja vagyunk együtt. Nem mondanám, h bármi probléma is lenne köztünk, mert oda figyel rám, szeretget ha együtt vagyunk és nem kell könyörögnöm a találkozásokért, de ha külön vagyunk, akkor van, h néha-néha mintha egyedül érezném magam. Ha nem találkozunk olyankor csak este beszélünk egymással a neten. Az elején mikor összejöttünk, akkor ezzel nem volt gond, meg hát most sincs ezzel baj, de azért jól esne ha pl. napközben írna egy sms-t, h h vagyok, szóval amivel érzem, h napközben is gondol rám. De most ezt nem mondhatom neki, h "Figyelj, örülnék ha néha küldenél egy sms-t..."
Az előző kapcsolatom rózsaszín felhősen kezdődött és borzasztóan végződött. Annyira megviselt az a szakítás, h szinte rettegek és fel vagyok készülve rá, h mikor kerülök újra padlóra és ezért képes vagyok magamnak hülyeségeket is bebeszélni vagy kombinálni... Jobb lenne erről a félelmemről beszélni a páromnak? Viszont nem akarom, h azt gondolja, h nem vagyok vele megelégedve és a kapcsolatunkkal... H hozzam fel a témát? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!