Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lehet élni egy ilyen nővel? Ki hogy viselné?
Anorexiás vagyok, és mellé súlyos depressziós, illetve valószínűleg borderline-os, de csak az első kettő diagnosztizált még.
Ez kb abban nyilvánul meg, hogy nem eszem, állandóan kiakadok a kaja és a súlyom miatt (de nem vagyok csontsovány, 15-ös BMI), illetve rengeteg nap van, mikor kb semmit nem lehet kezdeni velem, csak sírok és fekszem egész nap, olyan rossz a kedvem. Emellett sajnos előfordul, hogy megvágom magam. Nincs önbizalmam és folyton kritizálom és hibáztatom magam, hetente kb háromszor kell lebeszélni az öngyilkosságról.
Fiúk/férfiak, nektek lenne türelmetek ehhez, ha szeretnétek egy nőt? Hogyan kezelnétek? Adnátok neki esélyt egyáltalán?
Illetve, átverve éreznétek magatokat, ha ez csak azután derül ki, hogy már együtt vagytok?
Mi lenne amúgy, ha a kapcsolatkeresés helyett inkább a saját lelki egészségedre fókuszálnál?
Ha arra számítasz, hogy egy kapcsolat majd "megment", elárulom: nem fog. Sőt, valószínűleg csak többet ártana. Próbáld rendbetenni magad, kérlek. Egy párkapcsolat csak másodlagos dolog
#1 Van már barátom egy ideje, csak kíváncsi voltam mások véleményére, mert ő nagyon jól kezeli ezt ahhoz képest, amire számítottam
Nem azért jöttem vele össze, hogy “megmentsen”, hanem mert beleszerettem
Sok álszent...
Milliószor leírták: csak az fontos, hogy a csaj vékony legyen és dugható. Ezt az anorexia biztosítja, te elég, ha legalább heti 4-7 alkalommal hagyod magad dugni. Cserébe mindent el fog viselni a pasid, egész addig, amíg lehet veled villogni, és üres a zacsi.
Ilyen egyszerű.
Kimeld meg a pasikat magadtol.
Tovabba javaslok 3 het kapalast Borsodban. Az rendet tenne a fejedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!