Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együtt lehet élni egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lehet élni egy ilyen nővel? Ki hogy viselné?

Figyelt kérdés

Anorexiás vagyok, és mellé súlyos depressziós, illetve valószínűleg borderline-os, de csak az első kettő diagnosztizált még.

Ez kb abban nyilvánul meg, hogy nem eszem, állandóan kiakadok a kaja és a súlyom miatt (de nem vagyok csontsovány, 15-ös BMI), illetve rengeteg nap van, mikor kb semmit nem lehet kezdeni velem, csak sírok és fekszem egész nap, olyan rossz a kedvem. Emellett sajnos előfordul, hogy megvágom magam. Nincs önbizalmam és folyton kritizálom és hibáztatom magam, hetente kb háromszor kell lebeszélni az öngyilkosságról.

Fiúk/férfiak, nektek lenne türelmetek ehhez, ha szeretnétek egy nőt? Hogyan kezelnétek? Adnátok neki esélyt egyáltalán?

Illetve, átverve éreznétek magatokat, ha ez csak azután derül ki, hogy már együtt vagytok?

2020. jún. 24. 23:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%

Mi lenne amúgy, ha a kapcsolatkeresés helyett inkább a saját lelki egészségedre fókuszálnál?

Ha arra számítasz, hogy egy kapcsolat majd "megment", elárulom: nem fog. Sőt, valószínűleg csak többet ártana. Próbáld rendbetenni magad, kérlek. Egy párkapcsolat csak másodlagos dolog

2020. jún. 24. 23:10
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Háh hülye lennék tönkretenni magam miattad
2020. jún. 24. 23:20
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is ezek a problémáim, csak nem ennyire durván. Van barátom, ő segít abban, hogy normálisan egyek, ilyesmik. Sokszor ad feladatokat, amikkel fejleszthetem magam és eltereli a figyelmemet a negatív gondolatokról. Szerintem néha elég elviselhetetlen vagyok, de próbálok figyelni arra, hogy ne így legyen. Tudom, hogy néha fárasztja, mert sokszor félek attól, hogy elhagy, naponta órákat beszélünk és ha korábban megy el akkor sokszor elhagyatottnak érzem magam - sajnos más időzónában van, de általában ha elmegy aludni, akkor nem hagyja el a hívást (discordon beszélünk). Mondtam már neki néha, hogy úgy érzem, hogy nem vagyok neki fontos amikor azt mondta, hogy túl sokat drámázok, de azt mondta hogy az jelent valamit, hogy ennek ellenére ilyen sok időt tölt velem. Viszont én nem ajánlom, hogy egy kapcsolattól várd azt, hogy minden jobb lesz. Én két év alatt teljesen dependens lettem, durva szeparációs szorongást érzek sokszor, stb. Szerintem ha még nincs valaki ilyen az életedben, akkor tényleg jobb, ha előbb magadra koncentrálsz, ahogy írták előttem.
2020. jún. 24. 23:29
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
4 éve engem is diagnosztizáltak anorexiával meg major depressziós tünetekkel. El kell menned szakemberhez es ki kell ebből másznod a magad érdekében. Miért az a legnagyobb bajod, hogy a leendő párod mit szól ehhez? Sokkal nagyobb probléma elkúrni az életed és szétkúrni a szervezeted... Ha valaki én tudom. A sok koplalás miatt hormonproblémáim lettek és kialakult egy szerzett cukorbetegségem mikor újra elkezdtem normálisan enni. Kell ez neked?
2020. jún. 24. 23:35
 5/18 A kérdező kommentje:

#1 Van már barátom egy ideje, csak kíváncsi voltam mások véleményére, mert ő nagyon jól kezeli ezt ahhoz képest, amire számítottam

Nem azért jöttem vele össze, hogy “megmentsen”, hanem mert beleszerettem

2020. jún. 24. 23:56
 6/18 anonim ***** válasza:
14%
Háát, ez így elég negatív. Megnéznék rólad egy képet, mert gondolom a külsődön is látszik ez az egész.
2020. jún. 24. 23:57
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
Előbb kúráld ki magad egy pszcihológussal és csak utána pasizz.
2020. jún. 25. 01:15
 8/18 anonim ***** válasza:
6%

Sok álszent...

Milliószor leírták: csak az fontos, hogy a csaj vékony legyen és dugható. Ezt az anorexia biztosítja, te elég, ha legalább heti 4-7 alkalommal hagyod magad dugni. Cserébe mindent el fog viselni a pasid, egész addig, amíg lehet veled villogni, és üres a zacsi.

Ilyen egyszerű.

2020. jún. 25. 05:58
 9/18 anonim ***** válasza:
20%

Kimeld meg a pasikat magadtol.

Tovabba javaslok 3 het kapalast Borsodban. Az rendet tenne a fejedben.

2020. jún. 25. 06:42
 10/18 anonim ***** válasza:
17%
Ugyan, a klasszikus anorakok rondak, nem olyanok, akiket erdemes mutogatni.
2020. jún. 25. 06:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!