Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozott már problémát az ha a másik fuvezik?
Figyelt kérdés
Együtt csináltatok, vagy csak a barátaival/vagy te a barátaiddal?
Olyanra lennék kíváncsi aki mellette van és ő csinálja a párja pedig nem, mit szól hozzá az aki nem csinálja, nem érti miért kell/ miért jó?
Miért annyira muszáj újból és újból szívni?
Okozott e a kapcsolatukba vitát?
Hogy oldottátok meg?
Lett e családotok igyis és minden jól megy?
2021. okt. 25. 08:50
11/12 anonim válasza:
Nálunk így van. A barátom füvezik, körülbeül minden másnap, esténként. Én ha úgy van borozok (nem részegségig, 1-2 pohár vörösbor). Ilyenkor szoktunk munka után beszélgetni. Engem nem zavar, nem látom rajta, hogy elvesztené az eszét, vagy megváltozna. Én nem használok semmi ilyet, csinálni nem szeretem. Szóval nekem ez belefér.
12/12 anonim válasza:
11-es vagyok, folytatva. Nem gondolom alapból normálisnak ezt a gyakoriságot, de ahogy én látom, ez neki egy időszakos dolog, nem fogja örökre használni, legalábbis nem ilyen sűrűn. Szóval félreértés ne essék, ezt egy élethosszon át nem gondolom normálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!