Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Okozott már problémát az ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozott már problémát az ha a másik fuvezik?

Figyelt kérdés

Együtt csináltatok, vagy csak a barátaival/vagy te a barátaiddal?

Olyanra lennék kíváncsi aki mellette van és ő csinálja a párja pedig nem, mit szól hozzá az aki nem csinálja, nem érti miért kell/ miért jó?

Miért annyira muszáj újból és újból szívni?

Okozott e a kapcsolatukba vitát?

Hogy oldottátok meg?

Lett e családotok igyis és minden jól megy?

2021. okt. 25. 08:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
1 csajom csinálta. Párszor megdugtam, majd lapát. Nem kell drogos féreg.
2021. okt. 25. 08:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős körbe van.

A csávó csinálja,mindenki tudja róla. Ugyis dolgozik.

Párszor szakított vele már a csaj valahogy mégis együtt vannak még.

2021. okt. 25. 09:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez volt az exemmel. Én egyáltalán nem használok semmit. Egy ideig tűrtem, de aztán megmondtam neki, hogy nem akarom a betépett arcát nézni, amikor átjön hozzám.
2021. okt. 25. 10:26
 4/12 A kérdező kommentje:
De az nem drog, és ezt szánkózák folyton hogy milyen jó. Akkor mégis miért okoz problémát egy kapcsolatban?
2021. okt. 25. 10:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Szajkozzák *
2021. okt. 25. 10:53
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

4.-re.

Van aki szerint az is jó, ha lovakkal kefél.

2021. okt. 25. 10:54
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

Nekem párom nagyon nagyon ritkán szokott, kb. félévente buliban vagy fesztiválon. Én annyira nem szeretem mert elálmosít, és buliban nem erre van szükségem. Ettől függetlenül az nem zavar, ha nagyritkán szív pár slukkot, mert nincs ráfüggve és ő jól szokta érezni magát tőle.

4 éves kapcsolat, huszonéves pár.

2021. okt. 25. 11:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ex csajom sokat tépett, sokszor alkohollal kísérve.

Egy darabig nem is zavart, sőt, olyankor a szexben is bevállalósabb, gátlástalanabb volt, de aztán kiderült, hogy párkapcsolatra így alkalmatlan. Ahhoz meg nekem nem volt gyomrom, hogy csak a sok meg eszméletlen szex miatt vele maradjak.

2021. okt. 25. 14:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Nálunk így van. Párom szokta. Alkalmanként nekem sincsen vele bajom, társaságban, ritkán. De ő otthon, egyedül csinálná, 1-2 naponta... Ami viszont nagyon nem tetszik. Ráadásul borderline vagyok, és konkrétan minden alkalommal borzasztó pszichózisokat idéz elő ez.
2021. okt. 26. 07:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Évente 2-3x szoktunk. Dugunk egy orbitálisat, jókat nevetünk, es jot alszunk tole. Hogy őszinte legyek, inkabb legalizalnam a füvet, mint az alkoholt.
2021. okt. 26. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!