Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért zavarnak ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarnak ennyire a testhangok?

Figyelt kérdés
Akármilyen párom volt eddig, mindig iszonyatosan zavart, ha valaki szuszog, szürcsöl, hangosan nyel, szívja az orrát vagy a fogát, ropogtatja az ízületeit stb. Bármilyen hang idegesít. Ezzel csak az a baj, hogy minden ember ad ki ilyen hangot(bár én egyiket se csinálom, pont azért, mert idegesítő:D) és muszáj lenne megszoknom. Van más is, akinek ez nehezen ment? Hogy sikerült megszokni?

2021. okt. 20. 14:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Engem a szex hangok is idegesítenek.

De a legrosszabb, az tévében mikor öntenek valamit pohárba, aztán beszürcsölik. Az öntés hangja jobban felidegesít. Ha a hányatott sorsú detektív hazaér, már a némító gombon van az ujjam, hogy ne halljam, ahogy kiönti a whiskeyjét.

2021. okt. 20. 19:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Én füldugó nélkül nem tudok elaludni.
2021. okt. 20. 20:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, igen, sokakat idegesítenek egyes hangok, de nem mindegy, hogy milyen mértékben. Mikor már nem tudsz enni azzal aki bármi hangot is kiad evés közben, vagy a legapróbb szuszogástól is a falnak mennél, érzed, hogy hogy megy fel benned a pumpa, és a robbanás határán vagy...akkor az mizofónia.

Ha jobban érdekel a téma, facebook csoportok is vannak.

2021. okt. 20. 21:49
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

nem vagy egyedül :) engem az orrfújás idegesít olyan szinten, hogy görcsbe rándulok, ha meghallom, főleg miután kifújja az orrát és a zsepit utána még ilyen "gyűrögetős, csavargatós" hangon bedugdossa az orrlyukába és kb csikorog az egész... bleehhhh

baromi nehéz, mert párom naponta 10x fúj orrot kb, akkor is, mikor makk egészséges, de már egész jól kitudom zárni, megszoktam a 3 év alatt.

izület ropogtatás szintén idegesít, csámcsogás is, szipogás stb... anno kényszeresen ideges lettem ezektől, mostmár inkább csak zavaró, de együtt lehet élni vele, ha amúgy szereted a másik felet:)

23L

2021. okt. 21. 10:35
 15/18 A kérdező kommentje:
Akkor én lehet egyik páromat sem szerettem?😂Engem ezek akkor is zavarnak, ha szerelmes vagyok…de mindegy muszáj lesz leküzdenem, ha nem akarok macskás néni lenni🤣
2021. okt. 21. 10:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem a szeretettől függ. Én minden éjszaka a váláson gondolkodok, arról álmodozok, hogy csak egy éjszakát tudjak nyugodtan végig aludni. Inkább az egyedüllét párom nélkül, mint a horkolás, a szuszogás, a kattogás, a mindenféle alvási hangok. Pedig el nem tudnám hagyni a párom, reggel már ugyanúgy szeretem meg imádom mintha nem is lett volna az éjszakai "rémálmom".

Ha véletlen evés közben csámmog egyet, az is ugyan úgy idegesít mintha egy idegen tenné.

Ez, a mizofónia, nem a "zavar" szint. Ez sokkal több annál.

2021. okt. 21. 11:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Dehogynem szeretted, ez ilyen gyerekes baromság, hogy bármit tűrsz, ha igazán, igazán nagy a lávcsi.
2021. okt. 21. 12:02
 18/18 anonim ***** válasza:
fúú nekem van egy barátnőm, aki stressz hatására (meg amúgy is) ropogtatja az ujjait folyamatosan. a falra tudnék mászni tőle, egy kapcsolatban esküszöm nem tudnám elviseli, olyan szinten cseszi az idegrendszerem :D
2021. okt. 22. 17:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!