Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért zavarnak ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarnak ennyire a testhangok?

Figyelt kérdés
Akármilyen párom volt eddig, mindig iszonyatosan zavart, ha valaki szuszog, szürcsöl, hangosan nyel, szívja az orrát vagy a fogát, ropogtatja az ízületeit stb. Bármilyen hang idegesít. Ezzel csak az a baj, hogy minden ember ad ki ilyen hangot(bár én egyiket se csinálom, pont azért, mert idegesítő:D) és muszáj lenne megszoknom. Van más is, akinek ez nehezen ment? Hogy sikerült megszokni?

2021. okt. 20. 14:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Mizofoniarol olvass. Nekem mas hangok valtanak ki elviselhetetlen duhot, ketsegbeesest, nem is tudom. Szinte ugrok, de osszerandulok. Aki ismer, megszokta.

De esetedben nehezebb, hiszen alapjaiban nehez az emberekkel valo kozelseg.

Szerintem enyhulni tud, de nem magatol.

2021. okt. 20. 14:24
 2/18 A kérdező kommentje:
Tehát ezek a hangok nem is mindenkinek idegesítőek? Azt hittem, mindenki a falra mászik ezektől :D Utánaolvasok, köszi.
2021. okt. 20. 15:02
 3/18 anonim ***** válasza:
25%

Mindegyik idegesit ezekből.

Valahogy az ember, ha szerelmes még ezeket is könnyebben elviseli. Mindenkitől idegesít, de a pasi akiert oda voltam még a hangos szuszogasa is tetszett..

2021. okt. 20. 16:09
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
Ilyeneket ki a fene csinál??? Azt hittem a puki, puncipuki, böfögés zavar...
2021. okt. 20. 16:19
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Szexelni tudsz?
2021. okt. 20. 17:17
 6/18 A kérdező kommentje:

Még nem találkoztam olyan férfival, aki ne nyelt volna hangosan. A szuszogás is elég gyakori dolog, vagy ha az nem, akkor van valami más.

2021. okt. 20. 17:57
 7/18 A kérdező kommentje:
#5 a szexnek mi köze ehhez? Az teljesen rendben van :D
2021. okt. 20. 17:57
 8/18 anonim ***** válasza:
Szex közben is vannak hangok, azok sem kellemesek.
2021. okt. 20. 19:01
 9/18 A kérdező kommentje:
Ja nekem puncipukival meg ilyenekkel nincs bajom. Az zavar, ha pl néznénk egy filmet, erre ő mondjuk szívja az orrát, hangosakat nyel stb. Olyannal még nem találkoztam, aki semmi idegesítő hangot ne adott volna ki.
2021. okt. 20. 19:04
 10/18 anonim ***** válasza:

Persze van zajosan csamcsogo ember, de a leirtak alapjan nagyon ki vagy hegyezve minden hangra. Es nem tehetsz rola, nagyon erzekeny vagy. Kivedeni lehetetlen, de remelem, adott emberbol ennek ellenere nem abrandulsz ki.

Attol tartok, ez egy kereszt, amivel egyutt kell elni. De kozeli, ertelmes ismerosoknek ha elmondod, az jobbat tenne, ha elfogadnak, es ha jobb neked, kerulhetned a tul nehez helyzeteket.

Ahogy bizonyos embereknel epilepszias rohamot valt ki a villogo feny, ez is olyasmi, igy van az idegrendszered bedrotozva.

2021. okt. 20. 19:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!