Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan vehetném rá a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a páromat hogy tangát hordjon?

Figyelt kérdés
Azt mondja bevág a popsiba és igy utálja.Én érveltem neki hogy akkor mások hogyan hordják? Hisz akkor nekik is bevág.
2021. okt. 14. 15:18
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy mennyi tanga ellenes van ennél a kérdésnél,más kérdésnél meg szinte mindenki irja hogy tangát hord.
2021. okt. 15. 11:22
 32/43 anonim ***** válasza:
92%
Azzal van a baj, hogy elő akarod írni a másiknak, mit hordjon.
2021. okt. 15. 11:24
 33/43 A kérdező kommentje:

ma 11:24

Nem akarom előirni,de akkor meg más kérdéseknél miért lehet szinte csak tangát olvasni?

2021. okt. 15. 11:39
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Leírom ugyanazt, amit privátban.

A többi kérdésnél arra volt kíváncsi a kérdező, hogy ki mit részesít előnyben, vagy eleve a tangát hordó nőket szólította meg.

Itt meg eleve az a kérdés tárgya, hogy hogyan vedd rá a barátnődet - aki utálja - hogy hordja.

Teljesen más tészta.

"Nem akarom előirni"

"Hogyan vehetném rá a páromat hogy tangát hordjon?"

Aha.

2021. okt. 15. 11:41
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Más kérdésnél mások vannak megszólítva. Én akkor is válaszoltam volna, ha franciabugyit akarsz ráerőszakolni, mert nem a tanga nem tetszik, hanem te, meg hogy meg akarod változtatni a lányt.
2021. okt. 15. 11:44
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

#35 +1

Én csak franciát hordok, nagyon szeretem. De ha a kérdésedben tanga helyett francia lenne, én is "francia ellenes" lennék (a szemedben), mert azzal van a probléma, hogy rá akarsz erőltetni olyat, amit nem akar.

2021. okt. 15. 11:46
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván azért, mert sokan hordanak tangát. Ettől még kár arra erőltetni aki utálja.

Nem is értem, egyáltalán miért ilyen fontos neked, hogy mi van rajta napközben a nadrág alatt?

2021. okt. 15. 12:13
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Kalandvágyó senkit nem érdekel a privátod!!!
2021. okt. 15. 12:18
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Ne írogass már te fogyatékos!
2021. okt. 15. 13:36
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

A jelenség neve szelektív észlelés. Nem csak a rangját lehet olvasni más kérdéseknél sem, max csak azokat vesze észre. Sokan hordanak tangát, de nem mindenki.

2021. okt. 15. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!