Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan vehetném rá a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a páromat hogy tangát hordjon?

Figyelt kérdés
Azt mondja bevág a popsiba és igy utálja.Én érveltem neki hogy akkor mások hogyan hordják? Hisz akkor nekik is bevág.
2021. okt. 14. 15:18
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha a te valagad vagdosná egész nap te sem szeretnéd, ráadásul nem is egészséges.
2021. okt. 14. 15:53
 12/43 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy. Mindenki azt hord, ami neki kényelmes és tetszik. Én sem hordok soha tangát, mert nekem nem kényelmes viselni és nekem nem is tetszik, szerintem egy sima fazonú vagy francia bugyi sokkal jobban néz ki.
2021. okt. 14. 15:55
 13/43 anonim ***** válasza:
92%

Miért lenne neked jó? Én csak azt hordok, de baromira nem érdekelne, hogy te mit gondolsz!

Más kérdés, ha szexhez, szerepjáték, stb. kapcsán beöltözik az ember, de nehogy már a mindennapi kényelmébe beleszólj.

2021. okt. 14. 15:58
 14/43 anonim ***** válasza:
92%

És ha ő meg azt kérné, hogy viseljél feszülős fecskét?

Már egy óra után elzsibbad az összes heréd benne, de mások is hordják, csak nem lehet olyan rossz.

2021. okt. 14. 16:00
 15/43 anonim ***** válasza:
55%

Úgy hordják, hogy összeszedik magukat, kibírják, és néhány hét után megszokják.

Szerintem ha te támogat akarsz a párodra adni, az a minimum hogy te is viseled.

2021. okt. 14. 16:10
 16/43 anonim ***** válasza:
92%
*Tangát akarsz
2021. okt. 14. 16:10
 17/43 anonim ***** válasza:
97%

"Én érveltem neki hogy akkor mások hogyan hordják? "

Ettől a "mások hogyan" érveléstől mindig agyf...szt kaptam.

Te nem másokkal jársz, hanem vele.

2021. okt. 14. 16:35
 18/43 anonim ***** válasza:
78%
En is utaltam a tangat, a kicsi, kenyelmetlen, nejlon cucc jutott rola estembe fiatal korombol. Aztan most 20 ev mulva a h&m be vettem egy csomag egyszerű nem csipkés pamuttangat megfelelo nagy meretbe, nagyon kenyelmes volt, azota imadom a tangat.
2021. okt. 14. 16:38
 19/43 anonim ***** válasza:
29%

[link]

Ez volt az, feltetlen megfelelo meretbe kell venni, akkor sehol sem vag be, se csiponel, se alul, olyan kenyelmes mintha semmit se hordanek. Imadom es azota a feanciabugyit tartom kenyelmetlennek.

2021. okt. 14. 16:42
 20/43 anonim ***** válasza:
9%
Másnak is bevág! De ettol még van aki hordja
2021. okt. 14. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!