Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan vehetném rá a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a páromat hogy tangát hordjon?

Figyelt kérdés
Azt mondja bevág a popsiba és igy utálja.Én érveltem neki hogy akkor mások hogyan hordják? Hisz akkor nekik is bevág.
2021. okt. 14. 15:18
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
96%
Nem mindenki szereti, ha bevág. Egyéni ízlés dolga, én sem szerettem soha, hiába néz ki jól. A párom kedvéért néha esti huncutkodáshoz felveszem, de amúgy rendszeresen nem hordanám. Fogadd el, hogy neki nem kényelmes.
2021. okt. 14. 15:19
 2/43 anonim ***** válasza:
98%
Ne szólj már bele ebbe. Keress olyan csajszikát, aki alapból tangát hord.
2021. okt. 14. 15:20
 3/43 anonim ***** válasza:
98%

sehogy???

ha neki nem kenyelmes, minek akarod raeroltetni?! hordd te egy egesz napig, aztan majd terhetek vissza a kerdesre.

4/43 anonim ***** válasza:
98%

Van akinek kényelmes, másnak nem.

Engem pl senki nem tudna rávenni semmivel, hogy hordjam.

5/43 anonim ***** válasza:
98%
Ezt az érvelést hallgattam utoljára az anállal kapcsolatban is. Gondolom nem meglepő, hogy nem győzött meg. Ha ekkora dolog neked a tanga, keress olyan embert, aki alapértelmezettként azt hordja. Unalmas, hogy egy kapcsolatban más nőkkel/férfiakkal kell példálozni, hogy belemanipuláld a párod abba, hogy olyan legyen, amilyen sosem volt.
2021. okt. 14. 15:27
 6/43 anonim ***** válasza:
96%
Komolyan irigylem a férfiakat, ekkora kibszott nagy problémáik vannak az életben.
2021. okt. 14. 15:29
 7/43 anonim ***** válasza:
97%
Nem mindegy, hogy mit hord? Gondolom az ágyban nincs rajta!
2021. okt. 14. 15:30
 8/43 anonim ***** válasza:
92%

Én utálom a tangát, irritál ahogy bevág. Rosszul is esne, ha a párom rám erőltetné.

Max az ágyban felvenném, hogy abban parádézzak egy kicsit neki, de a hétköznapokban ki van csukva.

2021. okt. 14. 15:41
 9/43 anonim ***** válasza:
94%

utálom a tangát

csak azért, h. a te szexuális elvárásaidnak megfeleljen, a vágyaidat kiszolgálja, nem kell semmi olyat tennie, ami neki nem komfortos, nem jó...

próbálj fel egy tangát, belevág a seggedbe egész nap, nem túl kellemes...

2021. okt. 14. 15:46
 10/43 anonim ***** válasza:
94%
Járj elő jó példával és hordj te is azt. Van ám férfi tanga is. Hajrá!
2021. okt. 14. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!