Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El vagyok tévedve nőként?
Volt szerencsém olyan emberrel együtt élni, aki ugyanúgy mosott, főzött, takarított. Persze, voltak dolgok, amik neki nem jutottak eszébe, pl ablakpucolas, hűtő takarítás. Ezt el tudtam fogadni, hogy az én feladatom.
Viszont jelenlegi élettársam a gépek (mosó, mosogató) beinditasan túl nem sok mindent csinál. Esetleg kitereget, hajtogatni már nem. Néha főz, de inkább csak kérésre. Míg ismerkedtünk, rendszeresen porszívózott, itt azt sem. Törölgetés, fürdő Wc takarítás kizárólag enyém. Pakolás szintén.
Hetek óta kerülgetjük a szanalasra váró cuccait, amit át kéne nézni, mit lehet kidobni, mi használható még.
Tényleg nekem kellene kézbe vennem ezt is? Leültetni, hogy oké nézzük át?
Pedig már mondtam, csak válogassa ki, elpakolom én, ami marad. Semmi. :/
Szavazáson túl, jöhet vélemény is.
#10 Látom van rálátásod, mennyi mosatlant termel akár csak két ember egy hét alatt. Hétvégente egy mosás. :D
Amúgy itt nem az a baj, hogy ezek "női feladatok" (szerintem baromira nem ennyire fekete-fehér a világ, de most lépjünk túl ezen), hanem az, hogy ha már te kijelented, hogy ezek a feladatok mind a "nő dolga", akkor a férfinak is megvan (lenne) a saját feladatköre.
Na ez az, ami sokaknál, főleg egy panelban / kert nélküli házban, kimerül a tévé előtti sörözésben, miközben lófaxt sem segítve a nőnek, arrogánsan kijelenti két böff között, hogy ez a nődóga, hö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!