Csak én érzem úgy, hogy el vagyok tévedve az életben?
Már évek óta aggaszt ez az érzés a mindennapokban. 25 éves férfiként egyszerűen nem tudom hogy mit akarok az életben. Nincs életcélom, nincsenek nagy álmaim, csak bolyongok a mindennapokban. A mindennapjaim abból áll hogy reggel felkelek, elindulok dolgozni, eszek-iszok, edzek, pihenek és másnap kezdődik az egész elölről.
Párkapcsolathoz már nincs motivációm mert tudom hogy előbb utóbb úgyis tönkremennek a párkapcsolatok a mai világban, így felesleges sok idő és energiát erre pazarolnom, gyereket pedig egyáltalán nem szeretnék.
Nem hinném hogy depressziós lennék, nem szoktam feleslegesen szomorú lenni, haverjaimmal gyakran szervezünk közös programokat, de mégis úgy érzem hogy valami nagyon hiányzik az életemből. Tehát nem tudom hogy mit akarok az élettől és néha úgy érzem hogy az élet teljesen ellenem van. Egyszerűen nagyon el vagyok tévedve a világon.
Facebookon mindig azt látom hogy az ismerőseim nagy része teljesen boldogan élnek, nagy életcéljaik vannak és teljesen kiélik az életüket. Mikor ezt látom mindig elkap az irigység.
Én már nem is nézem a facebookot ha nem nagyon muszáj. Mert pont azt látni hogy rajtad kívül mindenkinek mennyire könnyű és boldog élete van, csak neked jutott a szo*óroller, holott ez olyan távol van az igazságtól, amennyire csak lehet.
En is így vagyok vele amúgy...
1.Nekem az egyik célom, hogy építsek egy kunyhót magamnak, ahová időnként elvonulhatok, ha ahhoz van kedvem. Egyfajta hobbi lenne ez nekem.
Folyamatosan fejleszteném és egyre modernebb és kényelmesebb lenne.
Szerintem a technológia fejlődésével mindannyian egyre gazdagabbak leszünk.
2.A saját magam uraként szeretnék élni.
Ezzel aktívan foglalkozom, de még nem szeretnék róla semmilyen fórumon beszélni. Apró sikereket már elértem.
Ezek ellenére én is sokszor érzem magam eltévedve. Nekem ezek a céljaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!