Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehetne ezt a helyzetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ezt a helyzetet megoldani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 hónapja vagyunk együtt a párommal. Sajnos még nem tudtunk összeköltözni, mert az anyagi helyzetünk nem engedi. Pedig nagyon szeretjük egymást. Az ő szülei sem meg az enyémek sem szeretnék, ha a másik odaköltözne, így külön kell majd költöznünk. Viszont az a problémánk, hogy azért nem tudtunk még a párommal albérletbe költözni, mert nincs félretett pénzünk kaucióra és mindenhová kérnek. Mindenképpen külön lakást szeretnénk, nem szeretnénk csak szobát kivenni, ahol másokkal kell a lakásban közösködni. Van valami ötletetek, vagy tudtok kauciómentes kiadó lakást esetleg?

Köszönöm annak, aki válaszol.

24 N

2021. okt. 8. 10:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy gonosz megjegyzés de én meg max. 1 éves A6-os jó állapotú Audit akarok másfél milláért de nincs mert nem ennyibe kerül. Sajna ilyen a piac :( Kauciót mindenhol kérnek, ahol meg nem annak a pecunak olyan is a minősége. Szóval vagy összeköltöztök másokkal közösen bérelve egy lakást és ők fizetik ki a kauciót, vagy szobát béreltek. Az ember azt veszi meg a pénzéből amit odaadnak érte. Ha a jobb pecuknál van kaució akkor nem fogja senki odaadni nektek a nélkül mert más kiveszi így is.
2021. okt. 8. 13:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak bántani, de az a helyzet, kérdező, hogy ha ki tudnátok fizetni az albit, akkor maradjatok otthon 3 hónapig, addig tegyétek félre minden hónapban az albérlet árát, és így kijön 3 havi kaució (vagy nem tudom, arrafelé mennyit kérnek), a negyedik hónapban meg tudtok albérletbe menni. Ez négy hónap, szerintem, ha eddig kibírtátok, továbbra is kibírjátok. Viszont, ha nem bírjátok félretenni havonta egy albérlet árát, akkor hogy terveztek együtt élni és fenntartani egy albérletet? Mert akkor is ugyanennyi fog hiányozni a kasszából, és nem fogtok megélni. Ha a szülőknek fizettek haza.

Ebben az esetben két megoldás van: vagy jobb állást kell keresnetek (esetleg másodállás) vagy igen, másokkal kell összebútorozni.

2021. okt. 8. 14:42
 13/14 anonim ***** válasza:
54%
Meg még opció lehet az, ha nagyon sürgős lenne elmenni, és ha jó fejek a szülők és megengedhetik, kértek kölcsön és megállapodtok egy visszafizetési ütemtervben. De nyilván ilyet csak azután lehet, hogy csináltok egy költségvetést, mire elég a pénzetek, hogyan tudtok törleszteni, félretenni, stb. 12-es voltam.
2021. okt. 8. 14:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A #12-esnél a pont... ha van annyi keresetetek hogy az albit ki tudjátok gazdálkodni akkor "csak" várni kell pár hónapot és félreteszitek azt az összeget amit amúgy is fizetnétek. 15 hónap együtt járás után ez a +3 hónap gondolom még belefér.

Ha nem tudtok ennyit félretenni akkor meg amúgy is bukta a story, mert az első nemfizetés után felmondaná a főbérlő a lakást és kirak titeket a pecuból.

2021. okt. 8. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!