Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet megoldani ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megoldani ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
A gyerek itthon home schoolban, én próbálok home office-ban dolgozni, amennyire egy negyedikes gyerek mellett lehet. Minden nap jelenteni kell, hogy aznap mit dolgoztam otthon. Elvárás az ebéd minden nap, elvárás a tiszta lakás és elvárás lenne a szex is, de arra egyszerűen már nincs erőm. Hajnalban kelek, hogy tudjak valamennyit dolgozni, míg a fiam és az apja alszanak. Napközben tanítással és főzéssel egybekötött munka van. Nem akar itthon maradni, mikor nekem ügyeletben kell bent lennem. Legalább annyiban segítene, hogy bevásárol, vagy megmondja, mit főzzek. De semmi. Mindig jön, hogy nehogy már, neki dolgoznia kell. 2 hete egy percet nem vagyok egyedül és nem érti meg, hogy erre is szükségem volna.
2020. márc. 26. 14:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Hálistennek azért ide tudsz írni:)

Tipikus különben, hogy sok embernek az élet teljesítés kényszerből áll.

Én se vagyok egy munka hőse itthon, de nem várom el hogy ragyogjon a lakás meg legyen kaja. Ha éhes vagyok eszem valamit, a gyerek tud magától is tanulni, a munka azért nem annyira éles most. Takarítani örök életedben takaríthatsz, ha akarsz, szerintem nem szabad azt se túltolni. Én leginkább próbálom kihasználni ezt az időt is, hogy megértsem mi a frász zajlik és megtaláljam, hogy ebből mit tudok tanulni és igyekszem jól érezni magam (évek óta nem iszom, nem cigizek és nem tolok semmilyen drogot). Semmiképp nem szabad rágörcsölni a helyzetre. A sulinak egyébként már vége, én adnék feladatot a gyereknek a youtube-ról meg a netről ill. inkább gyakorlati dolgokat tanítanék neki:) Főzés, takarítás:) stb. Pakoljon el, segítsen takarítani ilyesmi:)

2020. márc. 26. 14:20
 2/11 A kérdező kommentje:

Az én munkahelyemen komolyan veszik most is a munkát ezért kell minden nap jelenteni, mit csináltam, ezt vissza is ellenőrzik.

Egy tíz éves gyerek nem tud egyedül megoldani mindent. Új anyagot pl b nem tud elsajátítani, van olyan tárgy ahol bizony mellette kell ülni. Ellenőrizni kell, mindent megcsinált e.

2020. márc. 26. 14:25
 3/11 anonim válasza:

Azt hiszem kelepcébe kerültél! Egy házasság működhet és tolerálhat nagyon sok hibát ,bármelyik fél részéről. De gondokkal teli helyzetben,problémák megjelenésénél mindenkiből kibukik az igazi énje. Kimutatja a foga fehérjét! Olvasva a leírásod csak rajtad múlik mikor borul a bili! A párod nem ismerte fel,vagy ha fel is ismerte az egója nagyobb, hogy egy kényes,problémás időszak köszöntött rátok és ezt csak közös erőfeszítéssel lehet átvészelni! MINT CSALÁD! Ő ugyan azt az életet éli mint a bajok előtt nem törődve a másikkal!

Azért írom ezt ,mert én is majdnem belesétáltam ebbe. Nem pörögtem fel az eseményekhez,akartam a nyugalmas heverészős életet. Nálunk a párom hamarabb kibukott és éreztem ha nem változtatok szétszakadunk. Ez pedig két gyerkőc mellett nem lehet opció! Próbálok a magam (férfi)módján segíteni, rengeteget ölelni és bíztatn,mellette lenni. Néha elég csak meghalgatni!

49F

2020. márc. 26. 14:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak úgy hogy az apa besegít, ez egy olyan szituáció amit mint egy család kellene megoldani. Beszélj vele, mondd meg neki mikre van szükség. Tudja egyáltalán hogy jó lenne ha bevásárolna vagy akár főzne helyetted? Ajánljon ő dolgokat amiket megcsinálna: takarítás, segíteni tanulni, valami.

Mikor mondja hogy nehogy már, neki dolgoznia kell, megmondod hogy neked is ugyanúgy kell és még a gyerekkel is muszáj tanulni, átvenni az anyagokat. Remélem nincs szex így, nem azért hogy "megbüntesd", hanem hogy kicsit kapjon észbe milyen idők vannak most.

Ha semmi nem jön be, egyáltalán nem érdekli mit mondasz neki és tesz rátok magasról, akkor nagyszülőket esetleg be lehet vonni, viszont egyet leszűrhetsz ebből: sajnos rossz férfi mellett kötelezted el magad, akit nem érdekel sem a családja, sem a felesége, sem a gyereke. Ilyenkor látszik meg hogy kinek mi és ki számít fontosnak, mennyire tud együttműködni vagy ideiglenes "áldozatokat" hozni.

2020. márc. 26. 14:55
 5/11 A kérdező kommentje:

Ezerszer elmondtam már neki mi a probléma. Így gondolom hogy egy 43 éves felnőttnek ne kelljen már a szájába rágni, hogy segíteni kell.

Nagyszülők most nem opció, hiszen nem is egy városban lakunk, illetve betegek is vagyunk, nem akarom, hogy elkapják.

Ő nem fog főzni, akkor sem főzött, mikor beteg voltam. Annyit szűrt le az egészből, hogy akkor majd ő elmegy és eszik menüt, mi meg oldjuk j meg az ebédet, ahogy akarjuk, ha már ilyen lusta vagyok és ekkora probléma a főzés. És az a baj velem, hogy csak gyors kaját akarok csinálni, mikor ő kacsa combot akart enni. Mondtam neki hogy ezt azért ne várja már el.

S segíteni nem fog a tanulásban annyira nem hajlandó, hogy amikor este hazajön, leüljön velünk játszani. Inkább ül a gép előtt.

Azt szokta a fejemhez vágni, hogy ő nem azért nősült meg, hogy házimunkát csináljon. Akkor minek vett el. Szoktam mondani, én sem azért mentem hozzá, hogy ingyen cselédje legyek. És este jön a sértődés,mert nincs kedvem ágyba bújni vele. Főleg úgy, hogy az előjáték az, hogy megpöcköli a mellbimbó, vagy közli, hogy fogjam j meg neki. Ezt is elmondtam már neki, hogy ez nem hoz lázba. De azt mondta, h nem fog erőlködik mert mindig sietni kell, hogy ne aludjak el. Pedig ha igaziból felizgat, bizony nem alszok el.

Ja, a problémáim nem érdeklik, hiszen azt mondta az az én dolgom, oldjam meg.

2020. márc. 26. 15:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyeske,hogy te mekkora egy tirpák lehetsz..Nem takarítasz,a gyerek majd tanul magától,és véget ért a tanítás...:-D ha segghülye vagy a témához,minek szólalsz meg? Kretén.
2020. márc. 26. 15:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
És mielőtt hozzamentel, minta férfi volt? Vagy már akkor is egy rakás szar volt az egész, csak gondoltad, hogy majd megváltozik?
2020. márc. 26. 15:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Abszolút megértelek,én is ki vagyok már totál pedig ez a második hét még csak..Nekem mázlim van,mert a férjem elküldi a házikat,tanul a gyerekekkel,amíg én vacsorát készítek,vagy háztartást vezetek.Ha mindezt egyedül kellene csinálni,már eret vágtam volna magamon.. :-( De így sem fogjuk sokáig tudni csinálni,pont azt a napi 3 órát veszi el tőlünk a digitális oktatás,amiben töltődni,pihenni szoktunk.Mások is ki vannak már bukva,és értelme semmi.Alsós gyerekek nem tudják elsajátítani az új anyagot tanár nélkül.Komplett idióta volt aki ezt így kitalálta,lehet középiskolásoknál működik,de általánosban kizárt.A férjedről semmi jót nem tudok sajnos mondani,én rávágnám az ajtót egy reggel,és közölném vele hogy most pedig te maradsz itthon,és te csinálod azt,amit eddig én csináltam.Ezt párszor ismételni,és csak ráébred a tuskója hogy hogyan vislkedik veled,a gyereke anyjával..
2020. márc. 26. 15:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem kell egy nagy gyereknek szülni aki bszik segíteni... Illetve ez baromira nem segítség, bármilyen normális férfinak teljesen alap dolog, hogy főz, mos, takarít. Nem hiszem el, hogy még mindig van olyan nő aki nem fogja fel, hogy aki ennyire selejt annak nem kell potyogtatni a gyerekeket.
2020. márc. 26. 17:21
 10/11 A kérdező kommentje:
Amíg ketten voltunk, még csak csak segített. Aztán mikor kiderült, hogy terhes vagyok, akkor behúzta a kéziféket. És mielőtt megkapom, ő is akarta a gyereket.
2020. márc. 26. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!