Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehetne ezt a helyzetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ezt a helyzetet megoldani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 hónapja vagyunk együtt a párommal. Sajnos még nem tudtunk összeköltözni, mert az anyagi helyzetünk nem engedi. Pedig nagyon szeretjük egymást. Az ő szülei sem meg az enyémek sem szeretnék, ha a másik odaköltözne, így külön kell majd költöznünk. Viszont az a problémánk, hogy azért nem tudtunk még a párommal albérletbe költözni, mert nincs félretett pénzünk kaucióra és mindenhová kérnek. Mindenképpen külön lakást szeretnénk, nem szeretnénk csak szobát kivenni, ahol másokkal kell a lakásban közösködni. Van valami ötletetek, vagy tudtok kauciómentes kiadó lakást esetleg?

Köszönöm annak, aki válaszol.

24 N

2021. okt. 8. 10:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogtok találni kaució nélkül. Kénytelenek vagytok tovább spórolni.
2021. okt. 8. 10:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnátok ketten együtt összespórolni a kaucióra?
2021. okt. 8. 10:27
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Senki nem ad ki lakást kaució nélkül. A bérbeadót semmi más nem védi, ha esetleg a bérlő lelakja a lakást és fizetés nélkül odébb áll.
2021. okt. 8. 10:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, ha egy év alatt két fizetésből nem tudtok összespórolni a kaucióra, úgy, hogy otthon laktok, akkor a bérleti díjat miből fizetnétek? Mire szórjátok el a pénzt?
2021. okt. 8. 10:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Olyan albi nem lesz, ahol nem kérnek kauciót.

Várjatok három hónapot, azalatt össze kell tudnotok rakni három havi lakbért közösen.

Ha most nem tudtok a kettőtök fizujából a rezsi és a kaja mellett (merthogy az később is lesz ugye) félrerakni az albira való összeget, akkor később se fog menni.

2021. okt. 8. 10:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem értem,hogy miért nem opció,hogy másokkal közösen próbáljátok meg.

Szerintem egész egyszerű módja lenne a közös élet kipróbálásának átmenetileg.

Nem mellesleg, sokkal kisebb költséggel bele lehetne vágni.

Ahogy fentebb írták,hogy ennyi idő alatt nem jött össze a kaució kettőtöknek... legalább kisebb költséggekkel ki tudnátok próbálni,hogy menne e együtt a közös kiadások és a pénz beosztása.

2021. okt. 8. 10:57
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Valóban, ha kaucióra nem tudtok összespórolni, akkor miből fizetnétek az albérletet? Meg az önálló életet? Rezsi+kösös költség, egyéb számlák, kaja 2 embernek, háztartási dolgok, miegymás elvisz rengeteg pénzt (150-200ezer forint) ezen felül még a lakbér. És akkor ruha, szórakozás, egy fagyi pluszba még nem is számoltam. Biztos meg tudtok élni külön?
2021. okt. 8. 11:01
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Pénzzel lehetne megoldani ezt a helyzetet.
2021. okt. 8. 11:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a szüleimnél laktam, gyári operátorként ennyi idő alatt 700 ezer felett tudtam félre tenni, pedig haza is adtam. Ti mi a fenét csináltok?
2021. okt. 8. 11:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó, nem kell azért úgy bántani őket, lehet, hogy tök rosszul keresnek.

A közös albérlés lehetne megoldás, fiatalok szokták csinálni, hogy összeállnak többen és együtt bérelnek egy nagyobb lakást.

2021. okt. 8. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!