Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennél ha kiderülne, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha kiderülne, hogy a nejed nem tud rántotthúst sütni?

Figyelt kérdés

2021. szept. 20. 15:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
39%
Mit nem lehet azon tudni? Már kisgyerek koromban tudtam hogy kell.
2021. szept. 20. 16:04
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ..

Ha mondjuk vega, akkor egyáltalán nem lepne meg. Ha utál/nem szokott/nem tud főzni, akkor se lepne meg. Ebben az esetben, megcsinálnám magamnak, ha mindenképp azt szeretnék/szeretne enni. Vagy étteremben is tudok enni.

Ha amúgy tudna főzni, és húst is gyakran csinálna, akkor azért eléggé meglepődnék. Mármint azon, hogy aki amúgy rendszeresen főz, annak egy recept alapján a rántotthúst megcsinálni nem egy nagy művészet. Főleg hogy rántani nem csak húst lehet, hanem zöldségeket, brokkolit, padlizsánt, gombát. Fura lenne hogy még sose sütött ilyesmit.

Mindenesetre, ebben az esetben megtanítanám neki, mivel kb 15 perc...

2021. szept. 20. 16:12
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Megtanítanám hogy kell 🤷🏼‍♂️
2021. szept. 20. 16:15
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen nem tudom, hogy azon lepődnék meg jobban, hogy nem tud vagy azon, hogy van nejem
2021. szept. 20. 16:21
 15/32 anonim ***** válasza:
72%
De miért hiszitek, hogy meg akarná tanulni? Mindennap eszem húst, és nem tudok rántani. Egy értelmetlen réteg a normális kaján.
2021. szept. 20. 16:25
 16/32 anonim ***** válasza:
84%

Én is tudok főzni, majdnem minden nap űzöm is, de rántotthúst szerintem még életemben nem sütöttem. Rántott cukkinit is talán ha 2x, mert amúgy az a macera a rántogatással tökömnek nem hiányzik. Attól még eszünk húst, csak nem rántva. Jellemzően bedobom a sütőbe egyben, vagy kockákra vágva valami szósz közepébe a serpenyőbe, hogy kész legyen viszonylag hamar és olajszagmentesen.

Ha már valaki így feleségül vett, akkor kénytelen lesz ezzel így együtt élni. Max kirántja ő a husit, ha annyira vágyik rá.

2021. szept. 20. 16:43
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem a felvetésben, hogy ez hogy csak akkor derült ki, miután elvettem?

Csak nem egy idegen nő, éltem vele együtt, nem sűrű fátyolban állt az anyakönyvvezető előtt, hogy átverés áldozata lehessek... Nem egy külföldi ételkülönlegességről van szó, hanem egy hétköznapi ételről, amit a magyarok többsége minimum havonta 1x eszik.

2021. szept. 20. 16:47
 18/32 anonim ***** válasza:
74%

17: én két év után költöztem össze a feleségemmel, rá 1 évre esküvő. Viszont mi szinte mindig rendeltünk, étterembe jártunk. Ő elég ritkán főzött és én is. De úgy tudtam róla hogy szeret főzni és tud is. Persze foghattam volna gyanút abból hogy folyton rendelünk, de betudtam a sok munkának, fáradtságnak. Talán a 3 év alatt 5-ször ha főzött nekem valamit, mindig hideg kaját csinált nekem, ha kedveskedni akart.

Végül amikor a munkája már nem volt húzós és főzhetett volna, akkor nekem úgy leesett hogy nem csak nagyon nem szeret de nem is tud. Azt a pár dolgot ügyesen megcsinálja, de amúgy borzasztóan utálja, folyton elégeti, kifelejt dolgokat stb. (Mivel elég szétszórt, figyelemzavaros, türelmetlen, ezért erre szintén számíthattam volna)

Ezt csak azért írtam le, hogy bizony, nem olyan extrém dolog, ha valaki a feleségéről 1-2 dolgot nem tud.

Másrészt nekem ez nem volt akkora érvágás, kb nulla főzéstudományról viszonylag hamar megtanultam főzni, és én főzök, kb minden nap.

2021. szept. 20. 17:12
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én csinálom a húst ő pedig a krumplipürét mellé. Ha esetleg az se menne akkor szimplán csak terítsen meg. Nagy ügy...
2021. szept. 20. 17:15
 20/32 A kérdező kommentje:
Na nálunk is ez volt, szinte mindig rendeltünk. Nagyon szíven ütött a dolog, mert kiderült, majdnem hogy csak a tonhalas sandwich megy salátával...más gond nincs.
2021. szept. 20. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!