Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
250 ezer forintból meg lehet két embernek élni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 10:54
11/114 anonim válasza:
Kérdező nem tudom mit tanulsz, de felsőoktatásban, illetve államilag elismert felnőttoktatási helyen illetve szakképzésen vehetsz föl diákhitelt, nem is keveset tudtommal most havi 100 ezer a maximum.
12/114 anonim válasza:
60-al önkormányzati lakásban benne van a rezsi is? Mert, úgy simán kihozható. Nem lesz luxus, de ha tanulás után munkába állsz, megéri.
13/114 anonim válasza:
Mi a kérdés? Ha meg tudtok így élni, akkor igen. Ha nem, akkor nem.
14/114 anonim válasza:
Szia!!! Mivel a párkapcsati rovatban van a kérdésed írok egy párkapcsolati hibalehetősèget. Nem nagy lábon el lehetne èlni. De te a párodat anyagilag vissza tartod:(. A rózsaszín köd felosztása után lehet zavarja ez a szituáció. Egyszerre végzel a két iskolával??
15/114 anonim válasza:
Havi 1.2M.ból jövünk ki éppenhogy. 4 fős család!
16/114 anonim válasza:
en egyedul elek kb 100al tobbol es igy sem elek tul nagy labon, tehat szerintem ketten nem lehet ennyibol kijonni normalisan. persze el
lehet nyomorogni, ha nagyon muszaj, de akkor mindenhol meg kell huzni a nadragszijat, semmit nem enegedhettek meg magatoknak a nagyon alapdolgokon kivul.
videken, ha nem kell alberletet fizetni, konnyebb. pestem ugy, hogy az albi is kijojjon belole, lehetetlen.
17/114 anonim válasza:
Annyira durva, hogy mennyien nincsenek képben a pénzügyekkel... Valakinek a millió is kevés, valakinek a heti többszöri éttermi kajálás az alap... Emberek... Ez NEM a kijövök kategória.
18/114 anonim válasza:
Szóval élősködsz. Értem, köszönöm.
19/114 A kérdező kommentje:
Persze, meg lehet vádolni ilyen és ehhez hasonló kijelentésekkel. De akkor várnám, hogy te ebben a helyzetben mit tennél.
2021. szept. 18. 11:25
20/114 anonim válasza:
17: A "kijövök" az sokmindentől függ. Ha saját kis házad van 40ezer rezsivel + 60 kaja, 20 egyéb kiadás (cipő, fogkrém, akármi a hónapban), akkor kijössz 120ezerből egyedül. Ha van mellé 100ezer albérlet, vagy lakástörlesztő, akkor 220ból. Ha van kocsid vagy ingázol, akkor többől. És még mindig egy fagyi nem sok annyit nem ettél, csak vagy és dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!