Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
250 ezer forintból meg lehet két embernek élni?
Kérdező!!! Számomra a két szak eléggé ellentétes. Te igazából hogy képzeled el a jövődet?? Politológiát fogod valamire használni?
Tudom szüleid erőltetik,de ha sose használod minek?
De népszerű lett ez a kérdés. Ennyiből simán meg lehet élni, főleg úgy, hogy ideiglenes, mert később a te fizud is hozzá jön.
Budapesten párommal dolgoztunk egyetem mellett, eleinte 100+rezsit fizettünk albira később 130+rezsit. Ketten együtt 300 körül kerestünk még diákként, rendszeresen jártunk bulizni, moziba, mindenhová, évente 2-szer nyaraltunk is. Nem mondom, nem maradt belőle év végén semmi, mert amit megtakarítottunk volna, az elment nyaralásra. De mivel diákévekről volt szó, ezt így kellett csinálni.
Kedves kérdező, a politológiát nem csinálnám meg, ha félnék, hogy ezt a szüleim nem támogatják, akkor lehet csak 1 évvel később mondanám el, hogy ott hagytam... Esetleg ha fizetik a tandíjat...
Ha párod(társad?) rendőr, miért nem probál OTT "renőrösködni" ahol tanulsz?
Talán a rendőrség megérti a problémátokat és segit az áthelyezéshez és az ottani lakás megszerzésében is akkor már az utazás probléma megoldódott.
Ha a szűlők a politologiát erőltették és NEM az lenne az ELSŐ állás, mi történne?
Az hogy "Akkor miért tanitattunk ARRA KI?, tehát szakadás lehet belőle,
DE..előbb vagy utóbb el kell kezdenetek EGY ÖNÁLLÓ ÉLETET a szűlők
beleegyezése és jóváhagyása nélkűl, FEL KELL NŐNI!
79! Köszi hogy ezt bejelentetted, csak a magyarok 98-99%-a ennél kevesebbet keres.
Mellesleg ez hol válasz a kérdésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!