Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 250 ezer forintból meg lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

250 ezer forintból meg lehet két embernek élni?

Figyelt kérdés

2021. szept. 18. 10:54
 71/114 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!!! Számomra a két szak eléggé ellentétes. Te igazából hogy képzeled el a jövődet?? Politológiát fogod valamire használni?

Tudom szüleid erőltetik,de ha sose használod minek?

2021. szept. 18. 19:11
 72/114 anonim ***** válasza:
87%
71! Én azt se értem a szülők ezt a tipikus "ruhatáros" szakot minek nyomják? Ha mit tudom én gazdasági, mérnöki, jogi, egészségügyi, tanári volna, azokkal 100% a biztos állás, azt érteném miért erőltetik, de a politológusi gyakorlatilag bölcsészszak, még ha nem is ott képzik.
2021. szept. 18. 22:22
 73/114 A kérdező kommentje:
#71 a jövőmet abszolut a grafikus pályán kepzelem el… én sem tudom miert erőltetik ezt a politológiát. Egyébként mindig azt mondjak, hogy ha nem is jonne össze a grafika a jövőben, mindig ott lesz a politológia. De mintha a falnak beszélnék, mikor probalom oket felvilágosítani arról, hogy ez a diploma hogy er valamennyit is. Mintha nem is ertenek meg, csak annyi lebeg a szemük elott, hogy minel több diplomam és ezaltal papírom legyen…
2021. szept. 18. 23:00
 74/114 anonim ***** válasza:
37%
viszont ha mindenki úgy gondolkodik ahogyan a 72es akkor szükség lehet a jövőben politológusokra. Én azt mondom mindegy mit végzel, ha tehetséged van benne és érdekel, akkor eltudsz bármiben helyezkedni. Egy adott munkakörre már nem elég a papír, ha van 100 jelentkező. Mit mutatsz még fel azonkívül? Kezdhetnéd a lelkesedéssel.
2021. szept. 18. 23:39
 75/114 anonim ***** válasza:
81%

De népszerű lett ez a kérdés. Ennyiből simán meg lehet élni, főleg úgy, hogy ideiglenes, mert később a te fizud is hozzá jön.

Budapesten párommal dolgoztunk egyetem mellett, eleinte 100+rezsit fizettünk albira később 130+rezsit. Ketten együtt 300 körül kerestünk még diákként, rendszeresen jártunk bulizni, moziba, mindenhová, évente 2-szer nyaraltunk is. Nem mondom, nem maradt belőle év végén semmi, mert amit megtakarítottunk volna, az elment nyaralásra. De mivel diákévekről volt szó, ezt így kellett csinálni.

Kedves kérdező, a politológiát nem csinálnám meg, ha félnék, hogy ezt a szüleim nem támogatják, akkor lehet csak 1 évvel később mondanám el, hogy ott hagytam... Esetleg ha fizetik a tandíjat...

2021. szept. 19. 11:27
 76/114 anonim ***** válasza:
24%
70-es vagyok. Az en valaszom miert nem volt hasznos? 🤡🤡
2021. szept. 19. 17:15
 77/114 anonim ***** válasza:
81%
76 Én itt azt vettem észre, hogy akik hasonló cipőben vannak mint a kérdező, azokat azok pontozzak le akik azt hiszik nem letezik sz*r helyzet, vagy azt hiszik azert mert nekik volt egy sz*r helyzetük de megtudtak oldani, mas egy csicska, és nem is probalkozik megoldani a sajátját :D
2021. szept. 19. 17:22
 78/114 tozser ***** válasza:
75%

Ha párod(társad?) rendőr, miért nem probál OTT "renőrösködni" ahol tanulsz?

Talán a rendőrség megérti a problémátokat és segit az áthelyezéshez és az ottani lakás megszerzésében is akkor már az utazás probléma megoldódott.

Ha a szűlők a politologiát erőltették és NEM az lenne az ELSŐ állás, mi történne?

Az hogy "Akkor miért tanitattunk ARRA KI?, tehát szakadás lehet belőle,

DE..előbb vagy utóbb el kell kezdenetek EGY ÖNÁLLÓ ÉLETET a szűlők

beleegyezése és jóváhagyása nélkűl, FEL KELL NŐNI!

2021. szept. 21. 06:51
 79/114 anonim ***** válasza:
0%
Informatikus vagyok..5 éve dolgozok a szakmában.. a kezdőm nettó 400 volt BSc diplomaval,majd 5 év után MSC-vel most nettó 1.1 millió..Na ebből meg lehet élni..
2021. szept. 21. 07:23
 80/114 anonim ***** válasza:
100%

79! Köszi hogy ezt bejelentetted, csak a magyarok 98-99%-a ennél kevesebbet keres.

Mellesleg ez hol válasz a kérdésre?

2021. szept. 21. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!