Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elvárható lenne a párom felé?
"Főzök, mosok, takarítok, mint egy normális és környezetére igényes nő."
És mint egy hasonló férfi. Osszátok be a házimunkát.
A rozsacska egy olyan kulsoseg, amit nagyon sok onzo vagy szemet pasi megvesz, mert egy mozdulat, nem kell moge tenni semmit.
Mas kerdes, hogy egyeb dolgokban kinyilvanitja-e, mennyire ertekel. Meg legalabb ujjongjal, ha latsz egy kepet egy szep rozsacskarol.
No vagyok, cuki a ferjem es pont a viragvevo fajta, de olyan sokszor latom, mennyire konnyu kulsosegekkel behelyettesiteni a mogottes tartalmat.
Mondjuk bonbont, jo bort, klassz edenyt mar valoban hozhatott volna.
Hagyjátok már a házimunka dolgot nem az volt a kérdés :D
Feleségem is főz, mos, takarít, én meg felásom a kertet közben, melyik a nagyobb meló? Mindenki csinálja azt amihez több kedve van. Ha én neki állok főzni abból vagy hagymás bab vagy bolognai vagy vmi ehetetlen vacak lesz, ő meg kifejezetten szeret főzni! Megszerelem a benzines fűnyírót, szerintetek az mennyire lenne okés ha kivenné a kezemből hogy majd ő, mert hát egyenjogúság van? Utálja és nem is ért hozzá, hol lenne az jó nekem?
A nagy egyenjogúságotokban hadd döntse már el mindenki h mit szeretne csinálni.
A virág témához meg annyi, hogy egyszer-kétszer sztem hintsd el neki h te mennyire szereted a virágokat, meg a rózsát, ha ebből nem esik le neki, akkor menthetetlen..
17. Amiket te írsz, hogy mit csinálsz nem mindennapi dolgok.
Házimunka terén sokkal többet kell dolgozni, mint alkalmi kerti munkák szerelgetés stb.
Attól hogy a te feleséged is lesüllyedt cselédnek, mint a kérdező, még nem ez a normális egy egyenrangú párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!