Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez elvárható lenne a párom felé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elvárható lenne a párom felé?

Figyelt kérdés
Együtt élünk körülbelül egy éve. Főzök, mosok, takarítok, mint egy normális és környezetére igényes nő. Nagyon nagyra értékelném, ha a párom néha hozna egy szál rózsácskát az irodába, de ha nem is akar mások előtt, legalább haza, Nekem. Eddig még nem történt ilyen. Nagyravágyó lennék? Hogy vezethetném rá anélkül, hogy elmondanám neki, hogy mennyire odáig lennék ezért? Nem akarom, hogy csak azért hozza, mert én ezt szeretném
2021. szept. 6. 16:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
Márpedig ha magától nem jut eszébe, másképp nem fog menni. Amúgy te is furcsa vagy, én inkább egyenlő munkamegosztást szeretnék, mint egy szál rózsát.
2021. szept. 6. 16:09
 2/19 anonim ***** válasza:
98%
Pedig kitalálni nem fogja, nem gondolatolvasó. Nem azért, mert főzöl-mosol-takarítasz, hanem mert szeret. Drágám, annyira örülnék, ha kapnék tőled virágot. Kb ennyi.
2021. szept. 6. 16:09
 3/19 anonim ***** válasza:
24%

En altalaban ugy megyek fel hozzá hogy beléepk megnezem a konyhaasztalt es azzal kezdem, hogy megint semmi törődés megleoi, már megint nem voltál mezőn nekem viragot se szedni?

Azota irattam már vele szerelmes verset is pedig (40 feletti:)), szoval igyekszik azert :D

En igy szoktam.

Vagy ha nem írt szivecskét nem kukdott puszit ez az, megkérem hogy akkor most büntiből 50 puszit kérek.

Már teleírta igy a kepernyőm puszikkal is.

Hát nem könnyü velük maguktol semmi eszük nincs a nőkhöz.

Ja ezt is kerdeztem (nem provokativan hanem viccelődve), hogy anno apád nem tanitott meg arra gyerekként, hogyan kell a nőknek udvarolni? Vagy igy kell bánni szted a nőkkel?

Neha meg csak sóhajtok hogy szegény női sors. Vagy mit vétettem én:)

Nálunk ez hatékony.

De vannak dolgok amik sulyosabbak azért es ott már racionálisan kell érvelnem, meggyőzőnek is lennem, hogy megkapjam.

2021. szept. 6. 16:19
 4/19 anonim ***** válasza:
30%

*belépek

Meglepi

2021. szept. 6. 16:19
 5/19 anonim ***** válasza:
79%

Én maximálisan elégedett vagyok a vőlegényem törődésével, de megmondom őszintén együtt élve 2,5 éve, nem várom el, hogy nonstop udvaroljon meg 50 db puszit küldjön per képernyő, illetve a mezőre járjon virágot szedni... ennyire azért nem ér rá.

Jól esik a figyelmesség abszolút, de azért na...

2021. szept. 6. 16:22
 6/19 anonim ***** válasza:
14%
5 en semmilyen más figyelmet nem kapok. Bocs h ilyeneket kérek.
2021. szept. 6. 16:35
 7/19 anonim ***** válasza:
95%

6: OK, ha neked ez jelenti a figyelmességet és mást nem kapsz, jogos.

Mi együtt is élünk és elég sok mindenben tesz a kedvemre, nem panaszkodhatok.

2021. szept. 6. 16:39
 8/19 anonim ***** válasza:
98%

Érdekes vágyak, ahelyett hogy ne játszd tovább a házi ingyen cselédet egyedül, te 1 szál döglött gazt akarsz rendszeresen😂. Fura, de te tudod.

Amúgy, ha egy pasinak magától nem jut eszébe hogy meglepjen, akkor ő egyszerűen nem az a típus, vagy nem vagy annyira fontos. Hogy melyik áll fenn, azt neked kell érezni.

9/19 anonim ***** válasza:
96%

Hát ha magától nem jut eszébe, akkor vagy szólsz neki és a kedvedért megcsinálja, vagy nem lesz virág.

De nem annyira éártem azokat az embereket, akiknek ez a fontos. Én jobban értékelem, ha partnerként kezel és mondjuk ő is részt vesz a házimunkában, számíthatok rá mindenben, próbálunk időt szakítani a közös programokra stb., mint hogy néha hoz egy szál virágot, ami 3 nap alatt elhervad....

Ünnepnapokon (nőnap, valentin nap) magától is egészbe jut, akkor szokott hozni, jól is esikk, de a mindennapokban nem ez a fontos szerintem.

10/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, ha nem ilyen típus, akkor te még akár mondhatod is neki, nem lesz foganatja... Én már egyértelműen is mondtam a férjemnek, hogy néha jól esne, látványosan sóhajtozok virágüzletek előtt, közel 10 éve élünk együtt, egy kezemen meg tudom számolni hányszor kaptam tőle virágot. Nőnapot, szülinapot beleértve, arra is el szokta felejteni. Nálunk csak akkor van virág az asztal közepén, ha én veszek magamnak :D

De nálunk másképp egyértelműen kimutatja a törődését és megbecsülését, szóval ez csak egy ilyen kis apróság, amin lazán túl tudom magam tenni, mert tudom, hogy nem ezen múlik a szerelme. Ha másban nem érezném, akkor lehet, hogy nekem is jobban fájna, hogy nem kapok virágot.

2021. szept. 6. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!