Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők! Ti boldog párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti boldog párkapcsolatban éltek?

Figyelt kérdés
Megvagytok vele elégedve? Megtudtok mindent beszélni? Ha nem, akkor mi az ami hiányérzet lehet?

2021. aug. 30. 19:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%
Több szex kéne, jobban hajlania kéne a vitàra, és többször ki kellene fejeznie, hogy mit érez iràntam.
2021. aug. 31. 06:27
 12/30 anonim ***** válasza:
68%

Nagyjából minden ok. Abból van feszkó, hogy kevésbé családcentrikus mint én, ami a gyerek után jött igazán felszínre.

Értem ezalatt, hogy utálja a családi programokat. Nincs türelme leülni hármasban játszani, vagy társasozni. Ezen változtatnék, ha tehetném.

Amúgy kettőnk között minden szuper, jó a szex, figyelmes, sokat beszélgetünk, rendes, dolgos. A gyereket is imádja, de foglalkozni aktívan egyszerre csak rövid ideig tud vele.

2021. aug. 31. 11:24
 13/30 anonim ***** válasza:
90%

4 éve vagyunk együtt, több mint 1 éve költöztünk össze.

Jó a kapcsolatunk alapjaiban véve.

Bocsi, én listázós típus vagyok, így ezalapján tudok itt is válaszolni:

Pro:

- kedves velem, sosem szokott piszkálni semmiért, pedig néha lenne oka

- végtelenül türelmes a legrosszabb napjaimon is

- megbízható, amit ígér, azt betart

- nem ad okot féltékenységre, bizalmatlanságra

- nagyon jó beszélgetőpartner, sokat érdeklődik, órákat is eltudunk beszélgetni a világ dolgairól, vagy úgy bármiről

- közös az ízlésünk filmben, zenében, sorozatban, hobbikban, érdeklődési körökben

- egyezik a véleményünk mindenféle nézetben, amiben nem, ott jó viták tudnak kikerekedni normális érveléssel

- bújós, puszilgatós típus, minden nap van érintés

- meglep apróságokkal, kedveskedik sokszor

- azonosak a terveink a jövőre nézve (házvásárlás, gyerek, házasság témákban legalábbis)

- számíthattam rá bármiben, kérdés nélkül jött édesanyámnak is segíteni mikor pl. covidos lett, meg hasonlók

- anyagilag is megbízható, tud bánni a pénzével, spórolós típus, nem kell aggódnom hogy elherdálja és tőlem kér majd

- vannak tervei, fejlődni akar, most is munka mellett fog ősztől tanulni egy szakmát, amit régóta akar

- motivál engem is, mert az ő hatására énis elkezdek egy szakot ősztől, amiről 20 éve álmodtam :)

Kontra:

- alacsonyabb a libidója, ezáltal néha kevés a szex (neki heti 1 bőven elég, nekem heti 2-3 lenne az ideális), de nem döntő mélységű a dolog, mert mint írtam az intimitás más formái megvannak napi szinten (bújás, ölelés, csókok stb)

- házimunkában jóval többet csinálok, neki annyira nem tűnik fel, ha már ideje lenne takarítani, én meg nem szeretek feladatokat kiosztani, általában megcsinálom ha nincs itthon szépen egyedül, gyorsan

- kicsit megfelelési kényszeres, nagyon sokszor rástresszel mások véleményére akár baráti körben, akár melóban stb.

- mikor összejöttünk nagyon konfliktuskerülő volt, még most is van hova fejlődnie, de már mérföldekkel jobb mint 4 éve, de ígyis sokszor inkább szőnyeg alá söpri a problémáit

- önmagával szemben kritikus, nem elégedett, de különösebben nem is tesz érte, hogy változzon (pl most felszedett 15 kilót, nekem tetszik így is, ő utálja, de mozogni nem szívesen kezdene el.. :D úgyhogy egészségesebben főzünk, ennyire tudtam rávenni elsőre)

- csámcsog, de jajj mennyire csámcsog. néha imádom, nehezebb napjaimon néha utálom érte :D

- a szüleivel keveset találkozik, pedig 10 percre laknak. nekem édesapám elhunyt pár éve, sokszor mondom neki, hogy tartsa velük jobban a kapcsolatot, mert én is elcsesztem és utólag nagyon bánom

dióhéjban ennyi. boldog vagyok amúgy igen, vannak néha súrlódások, de összességében szuper embernek tartom, akivel eltudom képzelni a jövőm, mert minden hibájában fejlődött az évek során és ezzel engem is motivált mindig, hogy jobb ember legyek. :)

23L

2021. aug. 31. 14:07
 14/30 A kérdező kommentje:
Kívánom nektek, hogy legyetek boldogok és azok is, akik most perpillanat még nem a legboldogabbak.
2021. aug. 31. 18:34
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Miután összejöttünk, nagyon sok idő telt el az első veszekedésünkig. Aztán mostanában van egy-két probléma, de nem vészes, illetve meg tudjuk beszélni őket értelmesen, tehát nem káromkodva, üvöltözve vágjuk be a másik előtt az ajtót, hanem csak kicsit feszültebben beszélünk a dolgokról, a másikat meghallgatva. Szóval még ha vannak is viták az utóbbi időben, szerintem igyekszünk jól kezelni őket, este úgyis mindig összebújva alszunk el.

A viták nagyrésze egyébként az én mentális bajaimból keletkezik, szóval ez nem a kapcsolatunk hibája, hanem az enyém. Amint lesz pénzem pszichológusra, mindenképpen fogok járni, és borzasztóan hálás vagyok neki, amiért kitart mellettem még akkor is, amikor épp elviselhetetlen vagyok.

23/L

2021. aug. 31. 18:44
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de még így, szingliként is boldogabb vagyok, mint a kapcsolatunk utolsó évében. Pedig megbeszélni mindent meg tudtunk, csak sosem változtatott, hiába ígérte.
2021. aug. 31. 23:11
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Boldog házasságban élünk 10 éve. 11,5 éves kapcsolatban.:) Mindent megbeszélünk kezdettől fogva így van. Nincs semmilyen hiányérzet. 35/N
2021. szept. 2. 16:40
 18/30 anonim ***** válasza:
87%
Úgy gondolom, hogy igen. Kisebb viták vannak (szerintem mindenkinél), de mindent együtt oldunk meg. :)
2021. szept. 3. 15:20
 19/30 anonim ***** válasza:
77%

Én szingli vagyok, és nem hinném hogy tudnék felhőtlenül boldog lenni egy komoly párkapcsolatban. (Ami több mint vidám hétvégi szexmaraton.)

Túl nagy a kiszolgáltatottság.

2021. szept. 5. 19:38
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Összességében meg vagyok vele elégedve. Mindent meg tudunk beszélni egymással, nyitottak vagyunk a másik felé. A szex kevés mostanában (havi 2-3 alkalom), ami engem jobban zavar, mint a páromat, de erről is sokat beszélgettünk már, és keressük megoldást a problémára. 6 éve vagyunk együtt.

24L

2021. szept. 12. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!