Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti boldog párkapcsolatban éltek?
Figyelt kérdés
Megvagytok vele elégedve? Megtudtok mindent beszélni? Ha nem, akkor mi az ami hiányérzet lehet?2021. aug. 30. 19:58
3/30 anonim válasza:
Igen, én boldog vagyok a párommal, a kapcsolatunk kiegyensúlyozott, minden megvan benne, amire vágyom. Mindent meg tudunk beszélni. Nincs hiányérzetem.
4/30 anonim válasza:
Nem. Addig játszottam az eszem, míg két szék közül a földre ültem.
5/30 anonim válasza:
Megvagyok vele elégedve , igen. Különböző a szeretetnyelvünk, így akadnak problémák de szeretjük egymást, kitartunk egymás mellett akkor is ha stresszes az élet.
6/30 anonim válasza:
Igen, boldog kapcsoaltban élek. Mindent meg tudunk beszélni egymással, és nincs hiányérzetem.
7/30 anonim válasza:
Eléggé más a temperamentununk, így akad feszültség, de alapvetőem boldog vagyok. Jól megvagyunk.
Mélyebb érzelmekről nehezen beszélünk, de ha egyszer sikerül úgy belekezdeni, hogy mindketten vevők vagyunk a témára, akkor jó kis beszélgetések szoktak belőle kerekedni. Ebben általában nem ért meg, de hát férfi... :D Én meg a kelleténél talán szentimentálisabb...
8/30 anonim válasza:
Van még hova fejlődnünk, csiszolódnunk, de kifejezetten problémám sosem volt a kapcsolatunkkal. Elég jó ahhoz a kapcsolatom, hogy ne akarjak kifelé kacsintgatni és érdekeljen a közös megoldás
10/30 anonim válasza:
3x igen, nincsen hiányérzetem. Hiszem, hogy ő a másik felem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!