Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik boldog párkapcsolatban éltek: ti milyenek voltatok, mielőtt összejöttetek?
A jelenlegi párom előtt nem gondoltam, hogy eltudok köteleződni. Úgy éreztem nincs számomra megfelelő férfi, túlságosan igényeltem a szabadságot. Bulikról és kalandokról szólt az életem.
A párom egy hatalmas szerelmi csalódás után 3 évig kőkeményen drogozott, nem dolgozott, online játékokból élt. Volt barátnője amikor megismertem, de a lány is partner volt a drogokban és az alkoholban így csúsztak lefelé.
Aztán Végülis össze jöttünk és egymást rángattuk ki a szarból hálistennek 😁
Páromat ismerem már gyerekkorom óta, de 18 éves koromig csak barátok voltunk. Volt mindkettőnknek hébe-hóba kapcsolata. Igazából ahogy nőttünk fel, úgy kezdett a tinédzserkor vége felé kialakulni egy vonzalom köztünk.
Mielőtt hivatalosan összejöttünk, nekem volt egy csúnya szakításom, illetve édesapám elhunyt. Olyan passzban voltam, hogy visszagondolni is rossz rá. Minden héten 3-4 alkalommal kocsmáztam, simán elmentem egyedül is (lányként) és addig ittam, amíg taxit nem hívtam és beájultam az ágyba otthon. Menekültem a gondolkodás elől, képes voltam hányásig, ájulásig inni a feleseket.
Ő ebben az időszakomban végig támogatott, próbált kihúzni a gödörből. Rengeteget lelkizett velem, sokszor be is rúgott velem, ha társaság kellett.
Neki is volt egy szakítása, a lány porig alázta, mert tapasztalatlan volt szexuálisan és voltak néha "balesetek" (hamar elélvezett, lekonyult az izgalomtól stb). Egyáltalán nem érezte férfinak magát, azt hitte soha nem akar újra szexelni.
Szóval mindketten egy elég mély gödörből másztunk ki, egymásba kapaszkodva, de sikerült. Én letettem az alkoholt, ő meg ugyan sok-sok türelem és idő hatására, de elengedte a szexuális szorongását és élvezi velem a szexet.
23 és 24 évesek vagyunk most, lassan 5 éve vagyunk együtt, tavaly összeköltöztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!