Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ezt hogyan kell elképzelni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan kell elképzelni?

Figyelt kérdés
A párom nagyon szeretné, hogy költözzünk össze. Én is nagyon szeretném, de az az egy tart vissza, hogy még egy évem van vissza a suliból és addig az ő zsebéből élnénk. Mondta, hogy neki ez nem gond. Tudom, hogy saját magától soha nem jutna eszébe, hogy tessék itt egy összeg vegyél magadnak egy nadrágot, vagy zoknit vagy akármit. Mindig kérnem kellene? Már pakolom oda a cuccaim hozzá és mondtam, hogy venni kellene pár zoknit, mert elhasználódtak. (nyilván apámtól már nem kérhetek) Nem is érdekelte. Most ha főzni szeretnék is külön kérjek tőle, hogy főzni szeretnék, had menjek el bevásárolni?
2021. aug. 27. 10:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
#7 Miért kell egyből ítélkezni? Gőzöd nincs, hogy milyen iskola, lehet-e mellette érdemben diákmunkát végezni, vagy sem.
2021. aug. 29. 22:52
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
11# Olyan a munkahelyem, ahol rengeteg diák van, és látom, hogy bármilyen szak mellett (orvostanhallgató is járt már nálunk) lehet dolgozni, megkeresni legalább a tamponra valót.
2021. aug. 30. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!