Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ezt hogyan kell elképzelni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan kell elképzelni?

Figyelt kérdés
A párom nagyon szeretné, hogy költözzünk össze. Én is nagyon szeretném, de az az egy tart vissza, hogy még egy évem van vissza a suliból és addig az ő zsebéből élnénk. Mondta, hogy neki ez nem gond. Tudom, hogy saját magától soha nem jutna eszébe, hogy tessék itt egy összeg vegyél magadnak egy nadrágot, vagy zoknit vagy akármit. Mindig kérnem kellene? Már pakolom oda a cuccaim hozzá és mondtam, hogy venni kellene pár zoknit, mert elhasználódtak. (nyilván apámtól már nem kérhetek) Nem is érdekelte. Most ha főzni szeretnék is külön kérjek tőle, hogy főzni szeretnék, had menjek el bevásárolni?
2021. aug. 27. 10:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Addig ne költözzetek össze, amíg nincs semmi bevételed. Elég ciki, hogy a pasid vesz neked tampont, nem? Az más, ha már együtt éltek, és úgy épp nincs munkád egy ideig vagy fordítva, de így... te lennél a házicsicska mivel pénzben nem tudsz adni semmit a közösbe.
2021. aug. 27. 10:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

mert neked mindig az veszi a zoknit, tampont, stb. akivel éppen élsz? ha apádékkal élsz, akkor apádék? ha barátoddal élsz, akkor barátod?

kérj fix zsebpénzt apádéktól vagy vállalj diákmunkát suli mellett.

2021. aug. 27. 10:25
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Miért nem keresel valami diákmelót amíg suliba jársz?
2021. aug. 27. 10:26
 4/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ezt úgy kell elképzelni, mint egy klasszikus kitartott nőt.

Én nem tenném, rossz tapasztalataim vannak az ilyen helyzetekkel. A másoktól való függés meg nem éppen valami jó érzés.

2021. aug. 27. 10:32
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

Most hogy otthon élsz ki veszi a dolgaidat ha sulis vagy és apádtól nem kérhetsz?

Nem szoktak így összeköltözni fiatalok. Olyat már láttam hogy a szülők tartották a gyereküket ha máshova költözött (koli, albérlet vagy saját lakás de jövedelem nélkül mert még tanult), a 21 éves hugom is így él, kapott tavaly egy tehermentes lakást, odaköltözött és odavette a barátját. Mindketten dolgoznak, a fiú már igaziból, a tesóm a suli mellett, nem sokat tud, nincs is több bevétele 100-150 ezernél. Adnak neki a szüleim is pénzt minden hónapban, meg én is küldök neki 300 eurót. Minden költség felét a fiú fizeti (számlák, bevásárlások), hitel nincs a lakáson.

Saját bevétel (kereset vagy szülői támogatás) nélkül nem szabad senkihez odaköltözni és kiszolgáltatott helyzetbe kerülni.

2021. aug. 27. 10:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem apukadtol is kerhetsz, akkor is apad, ha nem laktok egyutt. Raadasul tudja, h nincs beveteled.
2021. aug. 27. 10:34
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
A diákmunka miért büdös?
2021. aug. 27. 10:36
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Mi is igy oldottuk meg annó mikor még suliba jártam

Szüleim csak a családi pótlék rám eső részét adták oda, mert ugye az nekem jár ha nem otthon lakom, meg emellett dolgoztam suli mellett

A saját cuccaimat meg tudtam venni, a nagyobb bevásárlásokat a konyhára meg együtt oldottuk meg, párom fizette.

Plusz zsebpénzt nem lett volna pofám kérni a szüleimtől

Ha elég nagylány vagyok h ne otthon lakjak akkor ahhoz is hogy "eltartsam magam"

Ja és természetesen már ekkor elmúltam 18

2021. aug. 27. 10:41
 9/12 anonim ***** válasza:
86%

Ennyire tudatlanok a mai fiatalok az életről, és ennyire

felszínes a kapcsolatuk akivel össze akarnak költözni..Nice.

2021. aug. 27. 10:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt akkor kellett volna tisztázni, amikor mégcsak tervezési fázisban voltatok. Miért nem tetted fel neki ezt a kérdést akkor, amikor felvetette, hogy költözzetek össze?

Üljetek le most és beszéljétek át. Lehet te azt gondoltad mostantól ő tart el, ő meg simán lehet hogy azt gondolta a zsebpénzedet továbbra is otthonról kapod majd. Tipikus egymás mellett elkommunikálás.

2021. aug. 29. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!