Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párotok (férfi) beszélgetne egy volt kollégájával (nő) az elmúlt napokban?
Kollégák voltak kb. másfél évvel ezelőtt.
Páromra ráírt a nő, hogy képzelje ő is felmondott, azóta beszélgetnek, ennek 2 napja.
Elolvastam, semmi határokon túlmenő dolog nincs, a régi munkahelyről beszélnek, meg ki hogy van, hogy telnek a napjaik stb.
A lánynak van párja évek óta, és mi is 3 éve együtt vagyunk, a lány tud erről, mert kérdezte is, hogy sikerült-e berendezkednünk az új albiban stb.
Nem vagyok féltékenykedős típus, de nem értem így a semmiből miért kell felvenni a kapcsolatot és 2 napja megállás nélkül beszélgetni.
Ha semmi intim téma nem jönne szóba, engem nem zavarna.
Miért ellenőrzöd ennyire a párod?:
Nem zavarna.
Legutóbb nekem írt ugyanígy egy volt kollégám, akivel 2 éve nem beszéltem. 4 napon keresztül éjszakákba nyúlóan chateltünk, annyi mondanivalónk volt egymásnak, rengeteg dolog történt mindkettőnkkel. Aztán ez szépen abbamaradt. Nem dugtam félre, mert egy másik férfi rámírt, hogy mi van velem mostanság.
Nem zavarna. Rám is írt így règi fèrfi kollègám, szintèn ebben a szituban, miután felmondott ő is ott ahol mèg együtt dolgoztunk. Mi is hosszasan beszèlgettünk, de semmi extra.
Nem vagy fèltèkenykedő típus, mi? Mikor elolvastad a beszèlgetèsüket...
Az èn fèrjem is tud róla, hogy beszèltem azzal a sráccal, de eszèbe se jutott elolvasni, ès átellenőrizni.
En is beszelgettem volt kollegaval es joerzes tudni hogy barmikor megd.gathatnám vele magam ha akarom.
Marhara nem az erdekel hogy van meg ilyenek :D
"Az èn fèrjem is tud róla, hogy beszèltem azzal a sráccal, de eszèbe se jutott elolvasni, ès átellenőrizni."
Igen, mert tudott róla, mert elmondtad neki. Nekem se jutott volna eszembe belenézni, ha ejt róla 1 szót is, de nem mondott semmit. Nem mindenki ennyire beavatós típus, mint te, sajnos.
Akkor láttam meg, mikor tegnapelőtt ült mellettem és írni akartunk egy közös barátunknak az esti program miatt, megnyitotta a messengert és ott volt a legelsők között a lány. Egy szót se ejtett róla, én meg nyilván kíváncsi lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!