Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Érdemes párkapcsolatba lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes párkapcsolatba lenni vagy inkább jobb egyedül szingliként élni?

Figyelt kérdés
A házban, lakásban nyugodtan élni azzal a tudattal, hogy nem kell attól félni, hogy menni kell, vagy a másik megy és akkor veszekedés vita van mindenen, ki mit hozott, vett ,mibe adott pénzt.

2021. aug. 24. 09:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
Neked jobb egyedül.
2021. aug. 24. 10:48
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Én szeretek szingli lenni. Sajnos egy férfiban sem bízok annyira, hogy megosszam vele a vagyonomat. Talán egyszer lesz olyan, akivel hajlandó leszek közös életet építeni, de most egyelőre jó egyedül.
2021. aug. 24. 10:57
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó párkapcsolatban NEKEM jobb lenni, mint egyedül. Egy "langyos fos" vagy rossz kapcsolatnál viszont jobb az egyedüllét.
2021. aug. 24. 11:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Bele lehet kényelmesedni az egyedüllétbe könnyen, de a hiányérzet akkor is ott van... Ha ez a kérdés felmerült, akkor nálad is. Ami jó benne, hogy az ember ilyenkor nem cseréli le a kényelmes egyedüllétet bármire... Csak egy tényleg jó kapcsolatra a megfelelő emberrel. Nálam legalábbis ez volt.
2021. aug. 24. 12:28
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
Én halálra unnám magamat szingliként. N
2021. aug. 24. 15:19
 16/18 anonim ***** válasza:
88%
A kortól is függ: 40 évesen már csak a használt piacon talál az ember társat, nagy mértékben gyerekkel együtt, extraként, a szingliség előnye, hogy "Senki nem szól rám, hogy mit-hol-miért már".
2021. aug. 24. 17:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Jobb egyedül, mint rossz kapcsolatban. De a legjobb szeretni és szeretve lenni, egy boldog kapcsolatban/ házasságban.

Nekem

-volt már rosszá vált kapcsolatom

-voltam szingli teljes 2 évet egybefüggően

- és mostmár 12. éve boldog kapcsolatban a férjemmel. Messze vele vagyok a legboldogabb.:)

2021. aug. 24. 21:13
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Régen rossz ha így alsz hozzá..nekem párkapcsolatom van,viszont nem élünk együtt.

Mondjuk ennek oka is van,és egy ideig így is marad.

2021. aug. 25. 00:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!