Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes párkapcsolatba lenni vagy inkább jobb egyedül szingliként élni?
Figyelt kérdés
A házban, lakásban nyugodtan élni azzal a tudattal, hogy nem kell attól félni, hogy menni kell, vagy a másik megy és akkor veszekedés vita van mindenen, ki mit hozott, vett ,mibe adott pénzt.2021. aug. 24. 09:25
12/18 anonim válasza:
Én szeretek szingli lenni. Sajnos egy férfiban sem bízok annyira, hogy megosszam vele a vagyonomat. Talán egyszer lesz olyan, akivel hajlandó leszek közös életet építeni, de most egyelőre jó egyedül.
13/18 anonim válasza:
Jó párkapcsolatban NEKEM jobb lenni, mint egyedül. Egy "langyos fos" vagy rossz kapcsolatnál viszont jobb az egyedüllét.
14/18 anonim válasza:
Bele lehet kényelmesedni az egyedüllétbe könnyen, de a hiányérzet akkor is ott van... Ha ez a kérdés felmerült, akkor nálad is. Ami jó benne, hogy az ember ilyenkor nem cseréli le a kényelmes egyedüllétet bármire... Csak egy tényleg jó kapcsolatra a megfelelő emberrel. Nálam legalábbis ez volt.
15/18 anonim válasza:
Én halálra unnám magamat szingliként. N
16/18 anonim válasza:
A kortól is függ: 40 évesen már csak a használt piacon talál az ember társat, nagy mértékben gyerekkel együtt, extraként, a szingliség előnye, hogy "Senki nem szól rám, hogy mit-hol-miért már".
17/18 anonim válasza:
Jobb egyedül, mint rossz kapcsolatban. De a legjobb szeretni és szeretve lenni, egy boldog kapcsolatban/ házasságban.
Nekem
-volt már rosszá vált kapcsolatom
-voltam szingli teljes 2 évet egybefüggően
- és mostmár 12. éve boldog kapcsolatban a férjemmel. Messze vele vagyok a legboldogabb.:)
18/18 anonim válasza:
Régen rossz ha így alsz hozzá..nekem párkapcsolatom van,viszont nem élünk együtt.
Mondjuk ennek oka is van,és egy ideig így is marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!