Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek gáz dolog, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz dolog, ha nem kísérem el a párom egy baráti sport eseményre?

Figyelt kérdés

Tavaly is voltam vele ezen a házi versenyen, 2 napos volt. Senkit nem ismertem, a párom sem ismert sok embert, nem voltak túl nyitottak felénk. Konkrétan 2 napig hozzám senki nem szólt a párom és a kollegáján kívül, levegőnek néztek. Próbáltam segíteni a főzésben vagy a rendezésben de nem engedték. Én a sportba beszállni nem tudok mert nem vagyok triatlonos, így kívülálló vagyok teljesen.

Idén is lesz ez az esemény, de én nem szívesen mennék. A párom megy és viszi egy barátját is, így nem lesz egyedül, bár tudom, hogy jól esik neki ha vele vagyok.

Nem tudom mit tegyek, nem akarom cserben hagyni de másfelől két nap kínos kellemetlenkedes sem hiányzik vadidegen, nem túl kedves emberekkel.

Ti mit tennétek?

2021. aug. 19. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék. De az én párom mondaná is, hogy felesleges.
2021. aug. 19. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék. Minek? Még csak nem is egy családi esemény, amin elvileg illene ott lennem.
2021. aug. 19. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel, hogy más mit gondol, a barátod véleménye számít. Egyáltalán nem probléma, ha meg tudjátok beszélni. Nyilván tudja, hogy tavaly is rosszul érezted magad, feltételezem, hogy van annyi empátia benne, hogy még1x nem akar kitenni ennek.
2021. aug. 19. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék, és ilyen előzmények után a párom is simán megértené, elfogadná, hogy ehhez még egyszer nincs kedvem.
2021. aug. 19. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
27%

Én kihasznàlnàm , hogy nem ismer senki , berúgnèk mint a szemèt, buliznèk , csinàlnàm a hangulatot 😁

Bulit csinàlnèk

Ffi

2021. aug. 19. 13:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem mennék.
2021. aug. 20. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem mész.Miért kellene mindenhova együtt menni?Eddig nem volt külön programotok? Nem is értem a kérdést.Te addig pihizel, elmész a barátaiddal valahova stb.
2021. aug. 20. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!