Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen közös sportokat űztök a párotokkal?
Első: Ennél mi kevésbé vagyunk kigyúrtak, jó ha 3-4 gyakorlatukat meg tudjuk csinálni, nem feltétlen ilyenekre gondoltam.
2.: Hát igen, a futás az bonyolult. :D Azzal most leginkább az a gond, hogy jön a tél.
Kifogás mindig van. :)
Futás, túrázás, síelés, kondi. Tavasz elejétől ősz végéig pedig bringa.
Mert csak az a tornázás, ha emelgetem a 95 kilós pasimat, amíg kitartja magát? Nem kevesebbre, hanem egyszerűbbre gondoltam, a chips-zabálás meg nem tudom, hogy jött ide... Az a része jó, amikor tricepszre gyúrnak az ágy szélénél, de a többi csak "cute couple" magamutogatás volt. És a flegma stílusod elég gáz így névtelenül.
Az, hogy felülésezünk meg fekvőzgetünk, baromi unalmas szerintem.
Amit eddig próbáltunk, a görkori, jégkori és futás. A jégkori jó téli sport, de a másik kettő télre nem lesz jó.
Az úszás még tényleg király, de ugye a kérdésem az otthoni sportokra irányult leginkább.
Amilyenekre gondoltam: Kettlebell vagy TRX, ha áldozunk rá egy kis pénzt, ha pedig nem, akkor mondjuk jóga, fegyencedzés vagy valami saját testsúlyos funkcionális köredzés...
Egyéb ötleteket, vagy ezekről való tapasztalatokat várok, nem cute fit couple videókat.
A többieknek köszönöm a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!