Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjátok meg a párotokkal a karácsonyi vacsorázást?
Najó figyelj.
Ezt a drágalátos szülőknek is meg kéne érteni!
Valamelyik szülőnek alkalmazkodni kell, hogy az egyikhez 12-re mentek ebédre a másikhoz délután 5-re.
Ha erre egyik szülő sem képes akkor gratulálok a párválasztáshoz is meg a szülőkhöz is.
Vagy együtt ünnepeljük a szentestét, vagy pedig nálunk tartjuk a vacsorát, és az ő szülei és az én szüleim is hozzánk jönnek át.
Mondjuk mi külön lakunk, így azért más.
4,5 éve vagyunk együtt nem élünk együtt 10 percre lakunk egymástól.
24.-én itthon vagyok este felé jön a párom itt vagyunk pár oráig azt megyünk hozzájuk átt..
Mi már az első karácsonyt is együtt töltöttük, alig fél év után, valahogy ez olyan természetesnek tűnt. Szenteste még otthon voltam a családommal, és 25-én délután mentem a (már) férjemhez, illetve az ő családjához.
Utána pedig felosztottuk, egyik évben az én családommal vagyunk szenteste, és a másik két nap a párom családjával, a következő évben meg váltunk (mindenki a 24-éhez ragaszkodik anyós fronton, ezért ez a felosztás).
Ha lesz gyerek is, akkor 24-én hármasban leszünk, a következő két nap meg a két családé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!