Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miatt fel kellene hagyjak a diétával és az edzéssel?
Elmagyaráztad már neki ezt?
Ajánlj a spagetti helyett valami mást, olyasmit, amit megeszel, vagy mondd, hogy főzzetek együtt.
Az önfeladás egyikōtöknek sem jó, mert te nem éreznéd jól magad, ebbōl kifolyólag pedig nem tudnál szeretetteljes lenni vele.
Szükség van egy egészséges mértékū érdekképviseletre.
Ha kedvesen közlöd vele, hogy neked az ō étrendje nem felel meg de értékeled, hogy gondol rád akkor nem fog megsértōdni, feltéve ha elég érett érzelmileg.
Az én barátnōm például nem eszik húst, én igen, semmiféle konfliktus nem származott még ebbōl, kellett egy kis összehangolódás de szépen megoldottuk.Sok olyan étel van amit mindketten szeretünk, hidd el, tud mūködni.
Szép estét!:)
Köszönöm a válaszokat! :)
Tehát ha holnap reggel elvégzem a napi rutin 5 kilóméteres futást, valamint napközben helyesen étkezem este egy minimális spagetti nem árt igaz?:)
Én sosem értettem miért félnek annyira az emberek a ch-tól. Egy normál napi étkezés során a tápanyagok 1/3-a az agy táplálására kell. És bizony az agynak a gyors tápanyag forrás kell pl. cukrok vagy ch. Aki nem táplálkozik megfelelőn az nemcsak a testétől, de a fejétől is elvonja a tápanyagot.
(ezzel találkozok nap mint nap, amikor a rosszul táplálkozó tinik egy erősebb edzés alatt ájuldoznak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!