Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom miatt fel kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom miatt fel kellene hagyjak a diétával és az edzéssel?

Figyelt kérdés
Most ismerkedtünk meg pár hónapja, és én már 2 éve nem eszek semmi édességet nagyon szénhidrátot se semmi. Most meg mióta vele vagyok sokszor mondja “Na egyet fagyizzunk” én meg mondom hogy nem mert nem eszek ilyesmit, vagy holnap este megyek hozzá és spagettit akar főzni, én meg félek mert este ilyen nehéz ételt nem szoktam enni sőt napközben sem nagyon :( mit évő legyek? Nem akarom megsérteni. De a nehéz munka gyümölcsét másképp nem tudom megtartani (a jó alkatot). Meg az sem garancia hogy mindig együtt leszünk mi van ha egy év után vége én meg maradok a kövér testtel?

2018. ápr. 30. 18:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Elmagyaráztad már neki ezt?

Ajánlj a spagetti helyett valami mást, olyasmit, amit megeszel, vagy mondd, hogy főzzetek együtt.

2018. ápr. 30. 18:22
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
"mit évő legyél"? :D Hát, spagettit ne, az biztos! :D
2018. ápr. 30. 18:23
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Egyensulyt kell talalni. Egy-egy fagyi vagy egy jo eves (ez nem jelent zsiros zabalast - edesanyam edz, dietazik, de meg o eszik spagettit) nem jelent semmi kockazatot. A folyton a kaja koruli hiszti viszont hosszutavon nem vezet jora es hamarabb leszel egyedul minthogy ket fagyitol meghizz.
2018. ápr. 30. 18:30
 4/21 anonim ***** válasza:
17%
Hát mondd neki, hogy csinálja meg normálisan, tk tésztából, nem boltban vett szószból, porból, hanem paradicsomból. A tk tészta úgyis eltelít, egy icipici tányérral eszel csak.
2018. ápr. 30. 18:33
 5/21 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell feladnod, de meg kell tanulnod összeegyeztetni a diétát az ételek élvezetével. Egy savanyú csak senkinek sem kell. Mindenképp mondd meg a barátodnak, hogy Neked nagyon kemény munkába kerül a szép alakod. Keressetek olyan cukrászdát, ahol vannak diabetikus termékek. Ma már nagyon nagy igény van a "mindenmnentes" ételekre, finomságokra. Azt is gondold végig, hogy mire jó a szép alakod, ha mellette le kell mondanod minden jóról? Te élvezed így az életet?
2018. ápr. 30. 18:42
 6/21 anonim ***** válasza:
93%

Az önfeladás egyikōtöknek sem jó, mert te nem éreznéd jól magad, ebbōl kifolyólag pedig nem tudnál szeretetteljes lenni vele.

Szükség van egy egészséges mértékū érdekképviseletre.

Ha kedvesen közlöd vele, hogy neked az ō étrendje nem felel meg de értékeled, hogy gondol rád akkor nem fog megsértōdni, feltéve ha elég érett érzelmileg.

Az én barátnōm például nem eszik húst, én igen, semmiféle konfliktus nem származott még ebbōl, kellett egy kis összehangolódás de szépen megoldottuk.Sok olyan étel van amit mindketten szeretünk, hidd el, tud mūködni.

Szép estét!:)

2018. ápr. 30. 18:50
 7/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Tehát ha holnap reggel elvégzem a napi rutin 5 kilóméteres futást, valamint napközben helyesen étkezem este egy minimális spagetti nem árt igaz?:)

2018. ápr. 30. 18:55
 8/21 anonim ***** válasza:
79%
Ha friss hozzávalókból készül, akkor semmi baj a spagettival. Ha iszol hozzá egy kis száraz bort, az megkönnyíti az emésztést.
2018. ápr. 30. 19:08
 9/21 anonim ***** válasza:
96%

Én sosem értettem miért félnek annyira az emberek a ch-tól. Egy normál napi étkezés során a tápanyagok 1/3-a az agy táplálására kell. És bizony az agynak a gyors tápanyag forrás kell pl. cukrok vagy ch. Aki nem táplálkozik megfelelőn az nemcsak a testétől, de a fejétől is elvonja a tápanyagot.

(ezzel találkozok nap mint nap, amikor a rosszul táplálkozó tinik egy erősebb edzés alatt ájuldoznak)

2018. ápr. 30. 19:14
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Edzessel es dietaval sem kell fdlhagyni. Dietan kicsit engedhetsz, itt ott csalo kaja belefer. Heti egy nap pl. Vagy egy ebed egy heten csaloba nem fog artani.
2018. ápr. 30. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!