Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom miatt fel kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom miatt fel kellene hagyjak a diétával és az edzéssel?

Figyelt kérdés
Most ismerkedtünk meg pár hónapja, és én már 2 éve nem eszek semmi édességet nagyon szénhidrátot se semmi. Most meg mióta vele vagyok sokszor mondja “Na egyet fagyizzunk” én meg mondom hogy nem mert nem eszek ilyesmit, vagy holnap este megyek hozzá és spagettit akar főzni, én meg félek mert este ilyen nehéz ételt nem szoktam enni sőt napközben sem nagyon :( mit évő legyek? Nem akarom megsérteni. De a nehéz munka gyümölcsét másképp nem tudom megtartani (a jó alkatot). Meg az sem garancia hogy mindig együtt leszünk mi van ha egy év után vége én meg maradok a kövér testtel?

2018. ápr. 30. 18:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%
Mondd el neki, hogy ez a diéta neked fontos; hogyha szeret téged; meg fogja érteni. Nem kötelezhet, hogy hagyd el ezt miatta. Én arra gondolok, hogy szerintem nem akarja ezt rád kényszeríteni; csak nem tudja, hogy ez neked kényszer érttesd meg vele, magyarázd el neki szépen, hogy neked ez már egy ilyen elvvé vált; úgyhogy inkább ne emlegesse előtted a fagyit, vagy inkább menjen nélküled, mert te nem kérsz úgyse; aki szeret téged; az nem fogja elvárni, hogy lemondj felhagyj valamivel/ről, ami neked fontos; és arra gondolok, hogy ebben az esetben ez tökre jól megbeszélhető; ez nem egy olyan egetverően nagy probléma. Kommunikáció; elvileg azért vagytok együtt; mert szeretitek és megértitek egymást; tisztelitek és megbecsülitek; mindent meg tudtok beszélni egymással. Csakhát néma gyereknek anyja se. Szóval szerintem nem fog kényszeríteni, ha előre ki is fizeti, nem tuszkolhat le a torkodon egy fagylaltot; vagy ha igen, akkor az mégis milyen kapcsolat? Mert ha ezt nem tudjátok/nátok megoldani, akkor inkább jobb lenne külön nektek; hogyha ez már egy ilyen magas labda; hogy ezt nem sikerül értelmesen megbeszélni. Holott megértés van, figyelmesség elvileg. Ti egymásnak társai vagytok, nem csicskásai; hogy "Mostpedig igenis megeszel egy fagylaltot, mert azt mondtam.". Ilyen nincs. Párok vagytok, egyenrangú társak; nem lehet más elveket, dolgokat a másikra ráerőltetni. Ha egy ilyen kis problémát, gondot nem tudtok kiküszöbölni, akkor ennek a kapcsolatnak annyi, nem sok jövője van. Úgyhogy igen is mondd el, ne félj tőle, ő a párod , meg fogja érteni, ő a társad, szeret téged; vele bármit megbeszélhetsz, nem fog neked rontani, ha azt mondod; már régebben elhatároztad, hogy nem fogsz édességet enni.
2018. ápr. 30. 19:22
 12/21 anonim ***** válasza:
24%

Barátnőmnek szinte tökéletes alakja van, pedig eszik mindent. Tegnapelőtt pl. zsíroskenyeret ettünk rántott hússal... :D Persze aztán "ledolgoztuk" a kalóriákat.

Én enm értem, miért kiáltanak ki emberek bizonyos dolgokat mumusnak. Változatosan kell enni, és mértékkel, mellette mozogni. Egy tányér spagetti nem fog meglátszani!

2018. ápr. 30. 19:37
 13/21 anonim ***** válasza:
11%

Max heti egy csalónap.

De fel ne hagyj,igazi nõ vagy.

Ebbõl ne engedj egyàltalàn.

Kàr hogy nem vagyunk szinglik tuti elcsàbítanàlak ;))))

Én ugyanilyen vagyok férfiba,cukrot a lakàsomba nem tûrök meg.

2018. ápr. 30. 19:39
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
kevés spagetti nem árt. De ne add fel az életmódod a kedvéért.
2018. ápr. 30. 20:00
 15/21 anonim ***** válasza:
56%

De figyu, te még nem találkoztál cukormentes fagyival? Mert már minden második fagyizóban lehet kapni, nem 20 évvel ezelőtt vagyunk.

Meg parázol ilyen dolgokon, de a világért ne mondd el neki, hogy te ezt és ezt eszel, készítsen így enni...

2018. ápr. 30. 20:07
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszi emberek!:D tényleg nem arról van szó hogy nem értené meg csak olyan furán néz mikor mondom hogy semmi cukor :D Mert nem edz és emiatt nem érti meg hogy nekem hamar feljönnének a kilók ha nem élnék így ahogy most
2018. ápr. 30. 20:08
 17/21 anonim ***** válasza:
94%

Miért ne edzhetnél tovább ? Miért lennél dagadt disznó néha napján egy fagyitól vagy spagettitől ? Hol éltek ti bakker -.-

31/f

2018. ápr. 30. 20:13
 18/21 anonim ***** válasza:
54%

Mini Habits for Weight Loss azt írja, hogy az édesítő rosszabb, mint a cukor, a méz a legjobb.

Meg annál értékesebb egy kaja, minél kevesebb összetevőből van összerakva. Pl. a rizs az rizs. De tészta már liszt, tojás, egyéb.

Ha te csinálod a szószt paradicsomból, fűszerekből, olívaolajból, akkor annyi van benne, amennyit beleraksz. Ha port meg befőttet veszel, az tele van ízfokozóval meg rengeteg cukorral.

2018. ápr. 30. 20:44
 19/21 anonim ***** válasza:
A diétát azt magad miatt csináld, ne azzal törődj a párod mit gondol. Ha ezzel nem fogad el már rég rossz az egész.
2018. máj. 1. 00:23
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha csak 1-2x mondaná,azt mondanám,hogy belefér,1-2 "bűnözés" nem a világ.

Na de nem tudja elfogadni a te életmódodat,a leírás alapján.

Megmondanám,hogy oké,hogy túlzásnak tartja ezt az étrendemet,de akkor nem kötelező együtt lennünk és tukmálni a sajátját.Úgy,hogy vagy lecsökkenti ezt havi 1-2 alkalomra,vagy kalap kabát.

2018. máj. 1. 02:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!