Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miatt fel kellene hagyjak a diétával és az edzéssel?
Barátnőmnek szinte tökéletes alakja van, pedig eszik mindent. Tegnapelőtt pl. zsíroskenyeret ettünk rántott hússal... :D Persze aztán "ledolgoztuk" a kalóriákat.
Én enm értem, miért kiáltanak ki emberek bizonyos dolgokat mumusnak. Változatosan kell enni, és mértékkel, mellette mozogni. Egy tányér spagetti nem fog meglátszani!
Max heti egy csalónap.
De fel ne hagyj,igazi nõ vagy.
Ebbõl ne engedj egyàltalàn.
Kàr hogy nem vagyunk szinglik tuti elcsàbítanàlak ;))))
Én ugyanilyen vagyok férfiba,cukrot a lakàsomba nem tûrök meg.
De figyu, te még nem találkoztál cukormentes fagyival? Mert már minden második fagyizóban lehet kapni, nem 20 évvel ezelőtt vagyunk.
Meg parázol ilyen dolgokon, de a világért ne mondd el neki, hogy te ezt és ezt eszel, készítsen így enni...
Miért ne edzhetnél tovább ? Miért lennél dagadt disznó néha napján egy fagyitól vagy spagettitől ? Hol éltek ti bakker -.-
31/f
Mini Habits for Weight Loss azt írja, hogy az édesítő rosszabb, mint a cukor, a méz a legjobb.
Meg annál értékesebb egy kaja, minél kevesebb összetevőből van összerakva. Pl. a rizs az rizs. De tészta már liszt, tojás, egyéb.
Ha te csinálod a szószt paradicsomból, fűszerekből, olívaolajból, akkor annyi van benne, amennyit beleraksz. Ha port meg befőttet veszel, az tele van ízfokozóval meg rengeteg cukorral.
Ha csak 1-2x mondaná,azt mondanám,hogy belefér,1-2 "bűnözés" nem a világ.
Na de nem tudja elfogadni a te életmódodat,a leírás alapján.
Megmondanám,hogy oké,hogy túlzásnak tartja ezt az étrendemet,de akkor nem kötelező együtt lennünk és tukmálni a sajátját.Úgy,hogy vagy lecsökkenti ezt havi 1-2 alkalomra,vagy kalap kabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!