Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod nem hajlandó a szexben semmit megcsinálni (kipróbálni sem) amit te kérsz, akkor gáz, ha valaki mással kiéled ezeket a vágyakat?
Nem megcsalásként, nem titkos kapcsolat, csak szex, semmi több
nagyon szeretem a párom es nem akarom elhagyni.
Nem arról van szó, hogy a szex a legfontosabb, hanem hogy egy fontos dologban nem egyeztek. Ennyi erővel, ha nem olyan fontos, akkor miért mész félre egyáltalán?
"Nem megcsalásként" - úgy bírom, amikor a megcsalók megmagyarázzák, hogy ha el vannak hanyagolva vagy nem kapják meg, amire vágynának, akkor nekik JÁR a megcsalás, sőt nem is számít annak, vagy még a másikat hibáztatják.
A következőket teheted:
- szakítasz (ez szomorú, de korrekt)
- megbeszéled vele, hogy köztetek minden maradna a régi, de mással is szexelnél (ha belemegy, ez is korrekt)
- megcsalod, folyamatosan átvágod és hazudsz neki (ez nem korrekt)
21: amúgy ez tényleg jellemző. A megcsalók nem akarják vállalni a felelősséget a tetteikért, meg jaj, a "megcsalás rossz emberesnek hangzik, én meg nem akarok rossz emberként gondolni magamra"... ilyenkor jönnek azok, hogy:
- ha nem voltak érzelmek, nem viszony volt, nem megcsalás
- ha abbahagytam útközben / lelankadt közben a farkam / meggondolatlan magam, miután már történt ez meg az, nem megcsalás
- ha csak orál volt, nem megcsalás
- ha orál volt, és én nem adtam, csak kaptam, nem megcsalás
- ha gumiban csináltuk, nem megcsalás
- ha csak anál volt, nem megcsalás
- ha prostival volt, nem megcsalás
- ha részeg voltam, nem megcsalás
- ha legénybúcsún / leánybúcsún volt, nem megcsalás
- ha ronda volt az illető, nem megcsalás
- ha hátulról k...tam a nőt, és nem néztem a szemébe, nem megcsalás (igen, ilyet is hallottam)
- ha nem csókolóztam közben, nem megcsalás
- ha elhanyagolt, és tudott róla, hogy nekem ez nem jó, az nem megcsalás, akkor sem, ha mondta, hogy ez neki nem fér bele
A megcsalás megcsalás... lehet cukrozni a sz..t, attól még sz.. marad.
Itt a másik fél is hibás hogy nem teszi meg azokat a bizonyos dolgokat. Bár azért nem ártana tudni mit takar a finnyás, nem akar leszopni, vagy nincs benne az állatokkal való szexben?
Mert ha nem aberrált dolgokat kérsz tőle örömmel meg kéne tennie már csak azért is mert neked jo...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!