Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak szerintetek? Éjszakára kéne mennem dolgozni de a barátnőm fél egyedül. Hogy mondjam el neki?
Ő mindennap úgy alszik el hogy belém bújik rám teszi a kezét ilyenek. Éjszaka pisilni alig mer egyedül menni.
Most úgy kéne járnom dolgozni hogy 1 hét éjszaka 1 hét reggel. Ha elmondom neki tuti kiborul, sírni fog.
Én kb 1 hónapig "féltem" egyedül a házban, miután egyik éjszaka betörtek és felforgattak mindent, még mielőtt beszereltük volna a riasztót meg a kamerákat.
De nem fakadtam sírva egyedül a sötétben, csak rosszul aludtam ha a férjem sokáig túlórázott. De "kinőttem", plusz nem kaptam hisztirohamot. :D
18 Ha ez "megnyugtat", akkor a betörések nem este történnek általában,mikor vannak otthon. Hanem napközben,amikor általában senki nincs otthon.
Az megint más dolog,hogy ha valaki kifigyel egy házat és valóban ártani akar az ott alvó lakóknak,akkor megteszi. Hiába is aludna otthon a kérdező,ha álmában rátámadnak nem sok esély van rá,hogy megvédi magukat. Főleg ha fegyver van a betörőnél. Egy alvó embert ha felriasztanak,hirtelen azt sem tudja milyen rendezvényen van.
Borzasztó ez a sok empátiahiányos válasz.
Tény, hogy nem normális dolog, hogy valaki ennyire féljen a sötétben, de nem jelenti azt, hogy a lány éretlen, vagy hogy azonnal el kellene hagyni emiatt.
Én szakembert javaslok, hiszen a sötétben való félelmet nagyon sokfajta trauma, szorongás is kiválthatja. Nem a sötéttől fél ő valójában, hanem valamitől, amit összekapcsol vele.
Ha gondolod, nézd meg ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=rE2s47pIfX8&ab_channel=Dalri..
Itt Csernus doki beszélget egy olyan lánnyal, aki szintén arra panaszkodik, hogy fél a sötétben. Az anyukája írt a videók alá, azt, hogy a lányból azóta felelősségteljes anyuka lett. (Kb. 20 éves a műsor, de jókat mond a doki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!