Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak szerintetek? Éjszakára kéne mennem dolgozni de a barátnőm fél egyedül. Hogy mondjam el neki?
Ő mindennap úgy alszik el hogy belém bújik rám teszi a kezét ilyenek. Éjszaka pisilni alig mer egyedül menni.
Most úgy kéne járnom dolgozni hogy 1 hét éjszaka 1 hét reggel. Ha elmondom neki tuti kiborul, sírni fog.
Oooo de édes. Mennyi idős a kislány 2 éves? Adj a szájába meleg kakaot és alszik mint a tej🤦
Édes istenem.....🤦🤦🤦🤦
Nekem nehogy itt azt állítsa valaki, hogy ő semmitől sem fél, mert ilyen nem létezik.
Én is félek ljjel egyedül, pedig jócskán kinőttem a gyerekkorból. Én parajelenségek miatt félek, mert nálunk már sokszor volt. TV vagy kislámpa be van kapcsolva éjjel, nyárin, ha az alak nyitva marad a hálószobámban, az is megnyugtat. Hát akkor sírni fog, nem nagyon van választás. Majd megszokja. Meglehet szokni, de nem könnyű.
Senki nem írta,hogy nem létezik olyan dolog,amitől fél.
Viszont az nem igazán normális,amit a kérdező leírt. Egy felnőttnek képesnek kéne lennie egyedül funkcionálni. A kérdező sem buliba megy,hanem dolgozni. Mi az,hogy nem mondhatja meg a párjának,hogy éjszakás lesz,különben a párja idegösszeroppanást kap?
#10 a rézfacú bagolytól... :D
Kérdező, vegyél neki valami plüsst, aludjon azzal. :D
Én megértem azt,ha valaki félős... de ez már szabályosan beteges. (Mi volt vele, ameddig nem jártatok?)
Az a baj, hogy a félelme már komolyan a mindennapi életvitelt veszélyezteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!