Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak szerintetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak szerintetek? Éjszakára kéne mennem dolgozni de a barátnőm fél egyedül. Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Ő mindennap úgy alszik el hogy belém bújik rám teszi a kezét ilyenek. Éjszaka pisilni alig mer egyedül menni.

Most úgy kéne járnom dolgozni hogy 1 hét éjszaka 1 hét reggel. Ha elmondom neki tuti kiborul, sírni fog.

2021. júl. 20. 23:09
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
89%

Oooo de édes. Mennyi idős a kislány 2 éves? Adj a szájába meleg kakaot és alszik mint a tej🤦

Édes istenem.....🤦🤦🤦🤦

2021. júl. 21. 05:56
 12/33 anonim ***** válasza:
85%
Küldd haza anyucihoz.
2021. júl. 21. 07:34
 13/33 anonim ***** válasza:
82%
Menj nyugodtan dolgozni. Mondd neki , hogy este az ajtó elé rakjon valamit. Ha valaki jönne az zörög. Tudom elméletileg nem fogja meg a gonosz embert, de a párodnak ad egy biztonsági érzetet. Én is széket szoktam rakatni az ajtóhoz az asszonnyal. Az elején mikor elkezdtem éjszakázni. Bevált. Már nem kell a szék.
2021. júl. 21. 07:35
 14/33 anonim ***** válasza:
9%

Nekem nehogy itt azt állítsa valaki, hogy ő semmitől sem fél, mert ilyen nem létezik.

Én is félek ljjel egyedül, pedig jócskán kinőttem a gyerekkorból. Én parajelenségek miatt félek, mert nálunk már sokszor volt. TV vagy kislámpa be van kapcsolva éjjel, nyárin, ha az alak nyitva marad a hálószobámban, az is megnyugtat. Hát akkor sírni fog, nem nagyon van választás. Majd megszokja. Meglehet szokni, de nem könnyű.

2021. júl. 21. 07:49
 15/33 anonim ***** válasza:
88%

Senki nem írta,hogy nem létezik olyan dolog,amitől fél.

Viszont az nem igazán normális,amit a kérdező leírt. Egy felnőttnek képesnek kéne lennie egyedül funkcionálni. A kérdező sem buliba megy,hanem dolgozni. Mi az,hogy nem mondhatja meg a párjának,hogy éjszakás lesz,különben a párja idegösszeroppanást kap?

2021. júl. 21. 07:57
 16/33 anonim ***** válasza:
95%
Pszichológus!
2021. júl. 21. 08:51
 17/33 anonim ***** válasza:
38%

#10 a rézfacú bagolytól... :D

Kérdező, vegyél neki valami plüsst, aludjon azzal. :D

2021. júl. 21. 08:52
 18/33 anonim ***** válasza:
20%
Én nem ítélem el. A mai világban ebben a "közbiztonságban", mikor fényes nappal vascsővel félholtra vernek valakit és kirabolják és senkit nem érdekel, észre sem veszik (volt ilyen eset mifelénk, pedig nem lakunk rossz környéken), megértem, hogy fél egyedül. Én sem szívesen vagyok egyedül éjszaka. Ettől függetlenül meg kell próbálni ezt felnőttként kezelni.
2021. júl. 21. 09:27
 19/33 anonim ***** válasza:
63%
hahaha..mondd neki, hogy az éjszakás heteken hívja át a szeretőjét és kapaszkodjon belé. Nehogy már rettegnie kelljen éjszaka.
2021. júl. 21. 09:37
 20/33 anonim ***** válasza:
90%

Én megértem azt,ha valaki félős... de ez már szabályosan beteges. (Mi volt vele, ameddig nem jártatok?)

Az a baj, hogy a félelme már komolyan a mindennapi életvitelt veszélyezteti.

2021. júl. 21. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!