Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretek egyedül lenni, mit csináljak?
Kiskoromban nagyon sokat eroszakoskodtak velem, szexualis értelemben, és 14 évesen lett egy baratom, ő volt a mindenem.. imádtam őt, viszont szakitottunk, miutan en nagyon rosszul lettem/vagyok, öngyilkossagi kisérleteim voltak, és más, sok abnormalis dolog..miota nem vagyunk egyutt, nem találom a helyem az eletben, nagyon sok problémám lett, de most leginkabb az erdekelne, hogy hogyan tudnám a szerelmem kárpótolni? Nelkule nem tudok aludni, (pedig már 2 éve nem találkoztunk) van hogy 2 napig nem alszom ez miatt, utanna is azert, mert muszaj, de felriadok, remegek, hanyingerem van 4-5 ora alvas utan, sajnos ez pszihes problema, voltam vele orvosnál, de mit tehetnék, hogy jobb legyen? Szeretnek egy biztos, fix pontot az eletemben, egy embert aki mellett biztonsagban vagyok, és nem hagy el, de kozben pedig szerelmes vagyok a volt páromba..
Szoval teljesen el vagyok veszve..
Azota már lefekudtem massal is :( de nem lett jobb... sőt..
18L
Keress másik pszichológust esetleg ha nem érzed a jótékony hatását a mostaninak, azért fél év alatt már kellenének valamilyen sikerek is,ez az orvos csak a pénzt veszi el tőled.
Hogy érzed mióta jársz pszichológushoz van változás valamiben?
Nincsenek barátok?
Sajnos velem is bajok vannak,üresnek érzem az életemet és van hogy alig tudok ki kelni az ágyból.
Szerintem én is keresek egy pszichológust.
Próbálj ki új dolgokat,egyedül nem a legjobb de egy próbát megér,szervezz be másokat és együtt próbáljatok ki dolgokat,én szívesen csatlakoznák hozzád hát ha neked és nekem is jó tenne de szerintem nem lennél benne.
nem a dokival van a baj.. és elég sok mindent igyekszem csinálni szabad időmbem
hát ha ismerkednél, gyere privibe:))
Ne legyél egyedül.
Vagy fejlessz ki egy másik személyiséget, és kezdj el magaddal beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!