Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Folyton az ordibálás megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton az ordibálás megy nálunk. Jobb pillanatainkban szeretjük egymást, de nagyon hamar elszabadul a pokol. Mi a teendő?

Figyelt kérdés

1 éve élek együtt a párommal. Mindkettőnk elég erős személyiség és ha ordibálás van, akkor mind a ketten hibásak szoktunk lenni. Aki kívülről ezt hallja gondolom azt hiszi, hogy kényszerből vagyunk együtt, vagy aki nem ismer minket azt hiheti valami ci.ányok laknak itt.

Én nagyon akaratos vagyok és nagyon könnyen felkapom a vizet. Sajnos gyerekként mindenem megvolt és bevallom, hogy el voltam kényeztetve. Ha valamire nem futja egy adott hónapban, vagy valami tönkremegy és nagyon hamar fel tudom kapni a vizet és hisztizni, ordibálni. Ugyanez van akkor ha nem az én akaratom van. A párom ennyire nem húzza fel magát az anyagiakon, de ő is nagyon akaratos. Ha ellenzik valamiben a véleményünk úgy tudunk ordibálni, hogy 3 házzal odébb is hallják. Utána mindig szégyellek kimenni mondjuk az udvarra ha kint vannak a szomszédok. Tudom, ne ordibáljunk egymással, de ez nem ilyen egyszerű.

Ő is olyan mint egy időzített bomba. Alapjáraton egy nagyon nyugodt férfi, de ha valami kiakasztja ordít, csapkod, káromkodik.

Azt mondanám, hogy mind a kettőnk mellé egy nyugodt, jó hatással bíró pár kéne, de mi egymást szeretjük. Ha lecsillapodnak a kedélyek, ugyanúgy tudjuk szeretgetni egymást és jó együtt lenni. De néha meg annyira felqrja az agyvizem, hogy elköltöznék a fenébe.

Ma is volt egy ilyen hatalmas ordibálós, ajtócsapkodós esetünk. Új ágyat szeretnék venni, de szerinte meg felesleges (a mostani matracunkon konkrétan egy ölni nagy lyuk van, de én ha már új matracot veszünk akarok új ágyat is) és ezen kaptunk össze. Ő egy kicsit nagyon be is volt rúgva és így még hangosabbra sikeredett az egész. Biztos, hogy hallották a szomszédok, mert kint voltak az udvaron. Ilyenkor rettentően rosszul érzem magam. Mert teljesen kikelek magamból, pont ahogy ő is. Mind a ketten szörnyen erőszakosak és fafejűek vagyunk.

Már olyan is volt, hogy dühömben rácsaptam az üveges ajtót, ami kitörött, vagy ő kivágott xy tárgyat az ablakon mérgében.

Változtatni akarok és békésen együtt élni, mert ezek ellenére szeretjük egymást, bármennyire is hihetetlen.

Vagy erre képtelen kettő forrófejű ember?

2021. júl. 16. 21:33
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
50%

Kedves Kolléga,

Úgy látom, hogy teljesen el vagy tévedve, én a jelen helyzetben senkinek sem vagyok a terapeutája SŐT, nem is szeretnék a hölgy vagy az ura terapeutája lenni. Nekem teljesen OK, hogy megmondom valakinek őszintén, hgoy PROBLÉMA van az életében és nem finomkodok vele meg nem kezdem el a gyerekkorában keresni a dolgokat (ott mindkettőjüknél alaposan el van rontva pár dolog) mert ennyi idősen már az ember nem mutogat felfelé. Nem az a szakember vagyok aki mindenhol a munkát keresi, hogy hogy lehetne a HR bullshitet meg az ostoba coaching sztorit, ami semmire sem való de főleg nem a csak készségfejlesztésre való tréningeket elsütögessem amikor csak fel kell az illetőnek fedezni, hogy ez egy ostobaság, leülnek, megbeszélik.

Offolok egyébként mert úgy látom, hogy te mindenhol csak a melót látod :D

2021. júl. 26. 09:19
 42/46 anonim ***** válasza:

"senkinek sem vagyok a terapeutája SŐT, nem is szeretnék"

Valahogy gondoltam, hogy bele fogsz kötni ebbe :). Nyilván nem vagy a terapeutája, csak arra céloztam, hogy a hivatkozott okosságot említve vizet prédikálsz, és bort iszol.

"Nekem teljesen OK, hogy megmondom valakinek őszintén, hgoy PROBLÉMA van az életében és nem finomkodok vele"

Aham, csak aztán ha ő sem finomkodik, akkor meg hisztizel. Mindig szimpatikusak az ilyen igazi "megmondóemberek" :).

"mert ennyi idősen már az ember nem mutogat felfelé"

A kérdező sem tette, szerintem pont, hogy bevallotta magáról, hogy elkényeztetett, és őbenne van a hiba. Pont ezért nem értem, miért kell ráolvasni azt, amit már ő is beismert.

"Offolok egyébként mert úgy látom, hogy te mindenhol csak a melót látod :D"

Bocs, de ezen felnevettem :D. Szépen hangzik ez a "nem mindenhol dolgozom" narratíva, de inkább úgy fogalmaznék, hogy segget csinálsz a szádból.

"HR bullshitet meg az ostoba coaching sztorit, ami semmire sem való de főleg nem a csak készségfejlesztésre való tréningeket"

Hm... láthatóan lelkesedsz a saját szakterületedért. Ha ekkora véleménnyel vagy arról, amit csinálsz, akkor minek csinálod?

2021. júl. 26. 13:57
 43/46 anonim ***** válasza:
35%

Én ezeknek a területeknek a tapasztalt szakértője vagyok de hálistennek nem ebben dolgozom hanem felső szinten mert a legnagyobb része a tréning-coaching eredményeknek egy átmeneti eredmény ami semmit sem jelent és minthogy láttam, hogy a társaid mit csinálnak az emberekből minden mélyebb tudás nélkül ezért úgy gondoltam, hogy kösziszépen, aki még ezt a kóklerséget beveszi az úgy hülye ahogy van. Talán 20 éve gondolta bárki, hogy ezekkel a felületes dolgokkal segíteni lehet ;)

Szóval fel a fejjel, lesz majd még kihasználandó ügyfeled, ezotériával, jóslással, kristálygyógyítással is foglalkozz, az aromaterápiás virágkezelés sem rossz, esetleg auratisztítás? :D :D :D

2021. júl. 26. 14:07
 44/46 anonim ***** válasza:

"Én ezeknek a területeknek a tapasztalt szakértője vagyok"

Ezen megint jót nevettem :D. Cuki vagy :).

2021. júl. 26. 15:32
 45/46 anonim ***** válasza:
50%

Inkább a véleményedet mondjad, tudod, mint az önazonos emberek.

Tuti felvennék egy ilyen coachtrénervagyok emberkét, mint te. Ja, nem.

2021. júl. 26. 15:42
 46/46 anonim ***** válasza:

Van itt helye véleményeknek? Úgy véltem itt már csak személyeskedés jön :).

Persze, ha tévedtem, akkor szívesen leírom a véleményemet - bár lassan inkább privátban, mert itt már senkit sem érdekel.

2021. júl. 27. 09:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!