Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Folyton az ordibálás megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton az ordibálás megy nálunk. Jobb pillanatainkban szeretjük egymást, de nagyon hamar elszabadul a pokol. Mi a teendő?

Figyelt kérdés

1 éve élek együtt a párommal. Mindkettőnk elég erős személyiség és ha ordibálás van, akkor mind a ketten hibásak szoktunk lenni. Aki kívülről ezt hallja gondolom azt hiszi, hogy kényszerből vagyunk együtt, vagy aki nem ismer minket azt hiheti valami ci.ányok laknak itt.

Én nagyon akaratos vagyok és nagyon könnyen felkapom a vizet. Sajnos gyerekként mindenem megvolt és bevallom, hogy el voltam kényeztetve. Ha valamire nem futja egy adott hónapban, vagy valami tönkremegy és nagyon hamar fel tudom kapni a vizet és hisztizni, ordibálni. Ugyanez van akkor ha nem az én akaratom van. A párom ennyire nem húzza fel magát az anyagiakon, de ő is nagyon akaratos. Ha ellenzik valamiben a véleményünk úgy tudunk ordibálni, hogy 3 házzal odébb is hallják. Utána mindig szégyellek kimenni mondjuk az udvarra ha kint vannak a szomszédok. Tudom, ne ordibáljunk egymással, de ez nem ilyen egyszerű.

Ő is olyan mint egy időzített bomba. Alapjáraton egy nagyon nyugodt férfi, de ha valami kiakasztja ordít, csapkod, káromkodik.

Azt mondanám, hogy mind a kettőnk mellé egy nyugodt, jó hatással bíró pár kéne, de mi egymást szeretjük. Ha lecsillapodnak a kedélyek, ugyanúgy tudjuk szeretgetni egymást és jó együtt lenni. De néha meg annyira felqrja az agyvizem, hogy elköltöznék a fenébe.

Ma is volt egy ilyen hatalmas ordibálós, ajtócsapkodós esetünk. Új ágyat szeretnék venni, de szerinte meg felesleges (a mostani matracunkon konkrétan egy ölni nagy lyuk van, de én ha már új matracot veszünk akarok új ágyat is) és ezen kaptunk össze. Ő egy kicsit nagyon be is volt rúgva és így még hangosabbra sikeredett az egész. Biztos, hogy hallották a szomszédok, mert kint voltak az udvaron. Ilyenkor rettentően rosszul érzem magam. Mert teljesen kikelek magamból, pont ahogy ő is. Mind a ketten szörnyen erőszakosak és fafejűek vagyunk.

Már olyan is volt, hogy dühömben rácsaptam az üveges ajtót, ami kitörött, vagy ő kivágott xy tárgyat az ablakon mérgében.

Változtatni akarok és békésen együtt élni, mert ezek ellenére szeretjük egymást, bármennyire is hihetetlen.

Vagy erre képtelen kettő forrófejű ember?

2021. júl. 16. 21:33
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
85%
a teendő? szakitás.nem illetek össze.ennyi.kár erőltetni.
2021. júl. 16. 21:38
 2/46 anonim ***** válasza:
83%
Szakítás minél előbb annál jobb.
2021. júl. 16. 21:43
 3/46 anonim ***** válasza:
75%
Erőszakmentes kommunikáció tréning, utána pedig párterápia, páros coaching, hogy be is legyen tartva, amit a tréningen tanultatok.
2021. júl. 16. 21:49
 4/46 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem ilyenek vagytok ameddig kibekultok nem gaz 😃

Legalabb nem unalmas a kapcsolatotok

2021. júl. 16. 21:51
 5/46 anonim ***** válasza:
69%

Kibaszni a picsába, főleg, hogy alkesz.

Utána meg magadon is gondolkozz el, nem cukin hangzó forrófejű vagy, hanem meggondolatlan, és főleg kapcsolatra alkalmatlan!

2021. júl. 16. 21:52
 6/46 A kérdező kommentje:

Nem alkesz, pár hetente iszik.

Akkor jó sok ember alkalmatlan kapcsolatra a te véleményed szerint.

Kib@szni a pcsába meg nem fogom, mert pont leírtam, hogy szeretjük egymást, csak az idegeimre megy az állandó ordítozás és most is a sírás kerülget. Mondjuk a 3-as okosságokat írt, csak az szintén egy vagyon.

2021. júl. 16. 21:54
 7/46 anonim ***** válasza:
87%
ennek nincs jövöje,hidd el.
2021. júl. 16. 21:56
 8/46 anonim ***** válasza:
87%
Hülyék vagytok.
2021. júl. 16. 21:58
 9/46 anonim ***** válasza:
90%
‘ Akkor jó sok ember alkalmatlan kapcsolatra a te véleményed szerint.’ igen pontosan az emberek nagy része alkalmatlan együttélésre. A 70%os válás statisztikáról hallottál ugye.
2021. júl. 16. 22:01
 10/46 A kérdező kommentje:

Nem hallottam, de ennek ellenére majdnem minden felnőtt ember párkapcsolatban él.

Meg én annak a híve vagyok, hogy nem kell mindent azonnal eldobni, főleg ha nem teljesen romlott. Ja, csak már kezd kicsúszni az irányítás a kezemből. Sajnos másokkal is ilyen vagyok, tudom, változnom kéne, neki is, de akkor minek menjünk szét? Természetönkből adódóan mással is így bánnánk, legalább a jó pillanatainkban jól érezzük magunkat. Egyszerűen csak le akarok szokni a lassan mindennapossá vált ordibálásról magunk miatt is, meg azért is, mert az egész környék tudni fogja a hírünket.

2021. júl. 16. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!