Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Folyton az ordibálás megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton az ordibálás megy nálunk. Jobb pillanatainkban szeretjük egymást, de nagyon hamar elszabadul a pokol. Mi a teendő?

Figyelt kérdés

1 éve élek együtt a párommal. Mindkettőnk elég erős személyiség és ha ordibálás van, akkor mind a ketten hibásak szoktunk lenni. Aki kívülről ezt hallja gondolom azt hiszi, hogy kényszerből vagyunk együtt, vagy aki nem ismer minket azt hiheti valami ci.ányok laknak itt.

Én nagyon akaratos vagyok és nagyon könnyen felkapom a vizet. Sajnos gyerekként mindenem megvolt és bevallom, hogy el voltam kényeztetve. Ha valamire nem futja egy adott hónapban, vagy valami tönkremegy és nagyon hamar fel tudom kapni a vizet és hisztizni, ordibálni. Ugyanez van akkor ha nem az én akaratom van. A párom ennyire nem húzza fel magát az anyagiakon, de ő is nagyon akaratos. Ha ellenzik valamiben a véleményünk úgy tudunk ordibálni, hogy 3 házzal odébb is hallják. Utána mindig szégyellek kimenni mondjuk az udvarra ha kint vannak a szomszédok. Tudom, ne ordibáljunk egymással, de ez nem ilyen egyszerű.

Ő is olyan mint egy időzített bomba. Alapjáraton egy nagyon nyugodt férfi, de ha valami kiakasztja ordít, csapkod, káromkodik.

Azt mondanám, hogy mind a kettőnk mellé egy nyugodt, jó hatással bíró pár kéne, de mi egymást szeretjük. Ha lecsillapodnak a kedélyek, ugyanúgy tudjuk szeretgetni egymást és jó együtt lenni. De néha meg annyira felqrja az agyvizem, hogy elköltöznék a fenébe.

Ma is volt egy ilyen hatalmas ordibálós, ajtócsapkodós esetünk. Új ágyat szeretnék venni, de szerinte meg felesleges (a mostani matracunkon konkrétan egy ölni nagy lyuk van, de én ha már új matracot veszünk akarok új ágyat is) és ezen kaptunk össze. Ő egy kicsit nagyon be is volt rúgva és így még hangosabbra sikeredett az egész. Biztos, hogy hallották a szomszédok, mert kint voltak az udvaron. Ilyenkor rettentően rosszul érzem magam. Mert teljesen kikelek magamból, pont ahogy ő is. Mind a ketten szörnyen erőszakosak és fafejűek vagyunk.

Már olyan is volt, hogy dühömben rácsaptam az üveges ajtót, ami kitörött, vagy ő kivágott xy tárgyat az ablakon mérgében.

Változtatni akarok és békésen együtt élni, mert ezek ellenére szeretjük egymást, bármennyire is hihetetlen.

Vagy erre képtelen kettő forrófejű ember?

2021. júl. 16. 21:33
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
91%

"csak az szintén egy vagyon"

Az. Akkor másképp fogalmazom, meg kell tanulnotok uralkodni magatokon és kommunikálni. Erre én ezeket tartom a leghatékonyabb eszköznek, de ami belefér.

Kétségem sincs affelől, hogy jó emberek vagytok, csak az önismeretetek, és a kommunikációs tudatosságotok az ami egy neveletlen kiskutya szintjén van. Szerencsére ezek abszolút fejleszthető dolgokcsak éppen egyedül mocsok nehéz.

Vannak erre könyvek, tréningek, coachok, meg az élet. Ezek közül tudtok válogatni az időtök, elszántságotok és pénztárcátok függvényében.

2021. júl. 16. 22:07
 12/46 anonim ***** válasza:
67%
Oooo.. Uj agyra, ami folosleges, koltenel. De terapiara nem, ami jelen esetben fontosabb lenne. Ertem, tehat egy kiralyno vagy, akinek minden jar, de csak ha o akarja. Ha olyanra kene kolteni, ami rovidtavon nem szolgalja a kemyelmed, akkor draga. Gratulalok, en biztos nem kezdenek ilyen emberrel.
2021. júl. 16. 22:09
 13/46 A kérdező kommentje:

Csak hogy tudd: Nem felesleges. Mert a jelenlegi ágyunk elég speckó, nem tipikus ágyrácsos, nagyon körülményes milyen matrac lenne rá jó. Konkrétan egy új ágy matraccal ugyanolyan árban lenne.

Inkább az volt itt a probléma, hogy akkor majd megint ki kell cipelni a régit, összerakni az újat blabla. Aztán leszóltam miatta, hogy ennyire se képes és kezdődött az egész....

Mint írtam, tényleg nehéz természet vagyok, igazad van, de abban meg nekem, hogy tudatlanul írsz tényeket rólam.

2021. júl. 16. 22:14
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
két dudás 1 csárdába,ugye ismerős? de magyarázhatod miért jó....
2021. júl. 16. 22:16
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülök neki hogy ilyen az emberek ösztöne.
2021. júl. 16. 22:35
 16/46 A kérdező kommentje:
utolsó: Tessék ? :D
2021. júl. 16. 22:36
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Asszertív kommunikáció megtanulása.
2021. júl. 16. 23:20
 18/46 anonim ***** válasza:
53%

Bár mi nem szoktunk ilyen szintre lemenni, de mi is egy pillanat alatt össze tudunk annyira kapni, hogy a váláson az elköltözésen gondolkodok olyankor. És komolyan fontolgatom. De egyébként meg annyira szeretjük egymást, hogy alapjában véve a tökéletes, szerető házastársat is mintázhatnák rólunk.

Magam sem értem hogy lehet ilyen szélsőségesen érezni.

2021. júl. 17. 01:26
 19/46 anonim ***** válasza:
74%

1) Azonnal legyetek kulon kasszan.

2) egyedul a rezsit felezzetek.

3) 2 db egyszemelyes matracotok legyen. Mindenki maganak vegyen 90x200 cm szamvanymeretut. Vastagsagban egyezzetek meg.

Esetetekben a regi matracot felbevagjatok furesszel. A lukas resz kukaba. 1 matracot vegyel magadnak a penzedbol. Azt akkor cserelgeted,amikor akarod.

4) Jarj el futni. Jo lelki es testi allokepesseget csinal. Vmi kutdosportra is: nkveli az onkontrollt. O is ugyanez.

5) Valasszatok szet az anyagiakat. Mindenki a sajat koltekszeseert felelos.

2021. júl. 17. 03:45
 20/46 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem meg maradjatok együtt, mert ha ti szétmentek és új párt kerestek, még a végén tönkreteszitek a normális viselkedéssel és értékrenddel bíró embereket. Nyugodtan éljetek együtt. Házasodjatok, meg amit akartok. Csak kerüljétek a kultúrált népességet. Nem odavalók vagytok. Hm, talán utolsó tanácsként azt javaslom költözzetek valami kevésbé lakott helyre. Mondjuk tanyára. Ott senkit nem zavar az óbégatásotok. De létszi, ne szaporodjatok.
2021. júl. 17. 03:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!