Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen hiányosság ez barátnőmben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hiányosság ez barátnőmben?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó hogy én ne tudnám és akarnám megcsinálni de mint "alapigény" szinten sincs meg ez a barátnőmben.

Nincs igénye hogy főzve legyen.

Őt nem érdekli az itthon és a ház amiben élünk. Nem érdekli van e főzve, vagy épp mi hogy van itthon.

Ő náluk nem az volt hogy munka után főzni kell, vagy rendet tenni vagy ház körül tenni venni (és majd utána pihenni), mert mire hazaértek szülei a nagymama ahogy tudta megcsinálta.

Családot akar de ezekből nem érzem hogy képes lenne egy családról gondoskodni.

2021. júl. 9. 18:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem tedd össze a kezed, amiért elvisel, ahelyett, hogy naponta! írod ki a hisztidet róla.
2021. júl. 9. 20:06
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
Mielőtt összejöttem a párommal 5 évig egyedül éltem és soha nem főztem.Kifejezetten olyan lakást béreltem,ahol nem is volt normális konyha,így még spóroltam is.(Mikor otthon laktam,a szüleim alkoholproblémàkkal küzdöttek,örültem ha volt otthon kenyér).A párommal eleinte sokat veszekedtünk,mert nem főztem.Ma már szoktam főzni,de csak a párom miatt,nem minden nap,de hetente kb.négyszer és időpazarlásnak meg pénzkidobásnak tartom most is.
2021. júl. 9. 20:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Már megint...
2021. júl. 9. 22:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
És te mikor főzöl, kedves kérdező?
2021. júl. 10. 03:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok, ez a takarítóspasi.
2021. júl. 10. 06:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
És Te? Hol van előírva manapság, hogy ez a nő dolga? Amúgy este soha nem eszem főtt kaját én sem, így mi sem csinálunk. Ritkán van hét közben főzés, heti egy és akkor másnap elvisszük munkába. Este 6-kor érek haza. Párom előbb , 4-kor, akkor ő mosást berakja,, felmos stb. ilyesmiket megcsinál. Én vagyok nőként többet munkában és az enyém nehezebb, felelősség teljesebb munka.
2021. júl. 10. 08:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs igényem gyakran a főtt kajára, ezért nem főzök, amúgyis utálok főzni. Ha valamit megkívánok, vagy esetleg megjönne hozzá a kedvem, akkor megcsinálom, de ha nincs rá szükségem, akkor miért tenném? Párom szerencsére amúgyis jobban szeret főzni, szóval ebből nincsen gondunk.

Ha te ennél valamit, akkor csináld meg magadnak. Ha a barátnőd elvan a szendvicsekkel, akkor hagy egye már azokat.

2021. júl. 12. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!