Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a párod legnagyobb hibája, amit elnéztél, mert szereted?
Most már nem nézem el, mert kiábrándultam belőle. Bőven tett érte, hogy érzelmileg elhidegüljek tőle.
Nagy sokára jutottam el odáig, hogy éreztessem Vele: haragszom a tiszteletlenségéért! VÉGRE MEGÉRTETT!
Próbált nagyon vigyázni arra, hogy mit ejt ki a száján... úgy tűnt, sikerült magába szállnia - elgondolkodtattam a határozottságommal.
Sajnos legközelebb újra kezdte a "dolgait".
Fizikai: Büdös a szája, és gyakran dögszag van utána a WC-n. (tényleg durva)
Sokat kritizál engem. (Vannak hibaim nyilván de erőszakosan túlzásba viszi)
Egyéb : Orális kényeztetést sosem viszonozza.
Egyéb 2: Nem szeretne 3. Gyereket, pedig én régóta szeretnék, és nem vettünk fel csokot, babavárót, semmit, munkaviszonyunk, TB nk is rendben van, hitelünk, tartozásunk sincs, ha ezeket a lehetőségeket kihasználnánk bőven tovább tudnánk lépni egy nagyobb házba anélkül, hogy a gyerekeknek gyűjtött összegünket felhasználnánk.
3: Ha tudnánk, már nem állna fenn a probléma. Igyekszik, próbálkozik, én próbálok segíteni, de egyszerűen nem az igazi. Hamar elmegy, alacsonyabb a libidója, mint amit megszoktam, kevésbé mutatja ki, ha vágyik rám, mint a korábbi partnereim, szóval olyan "üres" a szex. Nem vagyunk veszettül oda egymásért a szexuális értelemben. Pedig jól néz ki és engem is vonzónak tart. De valahogy a szexet nem kívánja úgy általában.
Nem hiszem, hogy befolyásolná ezt a kapcsolatunk, én sem vagyok egy szexmániás, csak néha azért jólesne egy ütősebb szex. De sok előnnyel jár, hogy ő ilyen (cserébe hülyeségeket, megalázó dolgokat sem csinál a kielégülésért) és emellett is sok dologban tökéletes. Szóval, összességében milliószor jobb, mint bárki, akit eddig ismertem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!