Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen hiányosság ez barátnőmben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hiányosság ez barátnőmben?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó hogy én ne tudnám és akarnám megcsinálni de mint "alapigény" szinten sincs meg ez a barátnőmben.

Nincs igénye hogy főzve legyen.

Őt nem érdekli az itthon és a ház amiben élünk. Nem érdekli van e főzve, vagy épp mi hogy van itthon.

Ő náluk nem az volt hogy munka után főzni kell, vagy rendet tenni vagy ház körül tenni venni (és majd utána pihenni), mert mire hazaértek szülei a nagymama ahogy tudta megcsinálta.

Családot akar de ezekből nem érzem hogy képes lenne egy családról gondoskodni.

2021. júl. 9. 18:07
1 2
 1/17 Noren1989 ***** válasza:
28%
20elmúlt egyàltalàn?
2021. júl. 9. 18:08
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Sok fiatal ilyen láttam a melóhelyemen is....
2021. júl. 9. 18:20
 3/17 anonim ***** válasza:
31%

Gyerek, akinek kinyalták a seggét. Megszokta, hogy odaterem az étel, ki van takarítva, mosva stb. Nem kell megcsinálni, hátha észbe kap.

A családtervezést felejtse el egy darabig!

2021. júl. 9. 18:21
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
Hétközben elég a hideg kaja. Virsli, szendvics, tojás stb. Hétvégén főzünk és nagytakarítás van. Meló után tudod kinek van kedve ilyenekre...
2021. júl. 9. 18:40
 5/17 A kérdező kommentje:

Ő 29éves lány. Most amint haza jön nem csinál itthon semmit, a vacsit

megoldja szendviccsel vagy maximum rántottával. Nem azt mondom h ez nem jó és ne legyen néhanapján de hogy mindig ha úgy alakul, de nem áll neki főzni akkor se ha van ideje hanem így oldja meg..

2021. júl. 9. 18:40
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Nem mindenkinek van igénye főtt ételre ilyen gyakran. Én is ilyen vagyok. Nem szeretek főzni se, heti kb 2-3 alkalommal főzök maximum, de gyakran ennyiszer se. Minek kéne többször, ha nem is kívánom a főtt kaját? Szerencsére a párom se igényli, vagy ha megkíván valamit, akkor megfőzi ő. Vagy rendelünk. De nincs minden nap főzőcskézés.
2021. júl. 9. 18:48
 7/17 anonim ***** válasza:
85%
Mi a fas2ért nem azt eszed, amit anyád főz, és heti többször átviszi!?
2021. júl. 9. 18:51
 8/17 anonim ***** válasza:
95%
Ezek szerint neked sincs rá igényed, hogy főzz, csak arra, hogy kinyalják a segged.
2021. júl. 9. 18:59
 9/17 anonim ***** válasza:
84%

Te miert nem fozol? Nekem sincs igenyem a fott kajara. A baratomnak van, igy 90%-ban o foz. O szokott gyakrabban mosogatni meg elpakolgatni hetkoznap, mert nem szereti a kupit, ami engem kevesbe zavar + faradt vagyok melo utan, viszont en meg nem szeretem a koszt, nyilvan o sem, de igy altalaban az ilyen ritkabb takaritasi feladatokat mindig en csinalom, amiket eleg hetvegente megcsinalni. (Furdokad kitakaritas, mosdokagylok, tukrok lemosasa, wc, felmosas stb.)

Hetkoznap semmi kedvem idot pazarolni fozesre meg pakolgatasra.

2021. júl. 9. 19:14
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs igénye hogy főzve legyen."

Már bocs, de nekem rèmlik olyan, hogy mikor főzött, akkor még megkapta anyától, hogy minek, onnan is vihettetek volna.

Most akkor minek? Minek csináljon bármit is, ha ti ígyis úgyis negatívan hozzátok ki?

Te hányszor emelted meg a fakanalat, ès kèszítettèl valamit vacsira?

Nem nála van hiányosság, nálad van fejben valami nagy gáz, mert az egyszerűen borzalom amit művelsz.

2021. júl. 9. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!