Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Baj, ha állandóan csókolgatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha állandóan csókolgatom, simogatom a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Ő nem mondja, hogy zavarná - de attól félek megfolytom a szeretetemmel. Még soha nem éreztem így senki iránt, mintha a függője volnék.

Félek, hogy ezzel túl könnyen megkaphatónak fog gondolni és kiábrándul, elveszti az irántam érzett vonzalmát.

Nők, nektek mi a véleményetek?

2021. júl. 5. 20:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%
Barátom is ilyen. Néha van amikor nekem már sok, főleg ebben a melegben, de akkor mindig szólók neki cserébe sok puszit adok. Szerintem nincs ebben semmi rossz, ha a barátnődet zavarni fogja majd szól úgyis.
2021. júl. 5. 21:50
 12/26 anonim ***** válasza:
87%
Nem feltétlenül baj, ha igényli ő is. Ez mindenkinél más, én például kifejezetten örülnék, ha egy bújós, puszilgatós férfi lenne a párom.
2021. júl. 5. 22:42
 13/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a visszajelzéseket :)

Megpróbálok kevésbé tapadós lenni, és megfigyelem, hogy hiányolni fogja-e (mondjuk azzal, hogy ő fog többet érinteni) vagy sem

2021. júl. 5. 23:27
 14/26 anonim ***** válasza:
70%

Nekem csakis az ilyen pasik jönnek be. Ami szívás, mert nehéz ilyet találni :D

De a lényeg az őszinte kommunikáció :)

2021. júl. 6. 00:29
 15/26 A kérdező kommentje:
Ezt jól esik hallani (tőled is), köszönöm :)
2021. júl. 6. 02:46
 16/26 anonim ***** válasza:
73%
Sztem ez cuki, csak ne vidd nagyon túlzásba.
2021. júl. 6. 07:41
 17/26 anonim ***** válasza:
88%

Én azt utálom amikor buszon/villamoson vagyok és hangosan cuppognak egymás száján a szerelmes párok.

Szívem szerint arcon csapnám az ilyen párokat.

2021. júl. 6. 16:10
 18/26 anonim ***** válasza:
75%
Engem rettenetesen zavarna. Utálom, ha tapad a másik.
2021. júl. 6. 17:49
 19/26 A kérdező kommentje:
17: Mi a baj vele?
2021. júl. 6. 17:59
 20/26 anonim ***** válasza:
79%
Az, hogy k**rva idegesítő (bocsi, hogy helyette válaszolok, de nekem pl ez a bajom vele), olyan, mint a csámcsogás, vagy a szürcsölés, vannak, akiket irritál.
2021. júl. 6. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!