Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom állandóan szakaszosan fin.gik. Mit csináljak vele?
😂😂😂
A férfiak ilyenek, az enyém még hangosan rám is fogja társaságban. A
Hát, erről az öreg székely jut eszembe, aki esténként azzal szórakozik, hogy hanyattfekszik az asszony mellett, aztán felköp a magasba, és lesi, hogy kire esik vissza. Az asszony már nagyon unja, rá is szól az urára:
- Te Áron, máskor ha gusztustalankodsz, előtte szólj már!
Következő este az öreg megint elemében van, de úgy tesz, ahogy az asszonya kérte:
- Vigyázz, asszony...
Erre a feleség gyorsan bebújik a paplan alá, miközben az ura folytatja:
- ...fingottam. :)
Volt egy ilyen lakótársam főiskolán. Hajdúsági falusi gyerek volt,4en szenvedtünk miatta. De én voltam a szoba társa. Anyukája nagyon fűszeres,zsíros pörkölteket főzött neki,ő minden este olcsó kukorica sörrel itta tele magát. Volt olyan éjszaka annyit fingott,fulladoztam nem kaptam levegőt.
Eleve gáz volt hogy éjjel részegen beesik a szobába,feloltja villanyt és kurjongat. Barátnömék albérletében lógtam mindig,de ott azért zavartam. 2. Éven elköltöztem, a pasi akkor már nem járt be órákra,csak inni bulizni kibukott a főiskoláról.
Amikor kiköltözött,kitették az ágyát az erkélyre,olyan büdös volt és a (volt) szobánk is szaglott,szőnyeg tapéta bútorok mind átvették a szagot. Ő is viccesnek találta ,hogy éjjel nappal gázol.
Azért kedves kérdező,téged is jellemez,hogy ilyen pasival vagy együtt. Bár szerintem allergiás valamire. Főleg tej rothadása okoz ilyen szagokat. Én kivizsgáltatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!