Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom állandóan szakaszosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom állandóan szakaszosan fin.gik. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
A szakaszost úgy értem, hogy nem egyben nyomja ki, hanem hatasszunetekkel. Ezzel semmi bajom nem lenne ha nem lenne irtó büdös. Erre kelek ezzel fekszek mert szerinte ez marha vicces. Állandóan rám legyezi és ha nem szagolom meg azt állítja nem is szeretem őt igazán. Persze én is szoktam pukizni de van egy határ (nem vásárláskor, a kassza közepén durrogtatok és röhök, főleg ha a ismerősökkel találkozunk, de ő még szagolgatja is) Van ilyen szituációval kapcsolatban tapasztalatotok?

2020. aug. 20. 19:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2020. aug. 20. 19:09
 2/27 anonim ***** válasza:
40%

😂😂😂

A férfiak ilyenek, az enyém még hangosan rám is fogja társaságban. A

2020. aug. 20. 19:09
 3/27 anonim ***** válasza:
47%

Hát, erről az öreg székely jut eszembe, aki esténként azzal szórakozik, hogy hanyattfekszik az asszony mellett, aztán felköp a magasba, és lesi, hogy kire esik vissza. Az asszony már nagyon unja, rá is szól az urára:

- Te Áron, máskor ha gusztustalankodsz, előtte szólj már!

Következő este az öreg megint elemében van, de úgy tesz, ahogy az asszonya kérte:

- Vigyázz, asszony...

Erre a feleség gyorsan bebújik a paplan alá, miközben az ura folytatja:

- ...fingottam. :)

2020. aug. 20. 19:12
 4/27 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként meg pár éjszaka aludj másik szobában, aztán majd kiderül, aminek ki kell...
2020. aug. 20. 19:13
 5/27 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem szakaszosan csinálná, akkor is büdös lenne.
2020. aug. 20. 19:24
 6/27 anonim ***** válasza:
79%
Szagoljad! Ha már ilyen embert választottál...
2020. aug. 20. 19:29
 7/27 anonim ***** válasza:
91%

Volt egy ilyen lakótársam főiskolán. Hajdúsági falusi gyerek volt,4en szenvedtünk miatta. De én voltam a szoba társa. Anyukája nagyon fűszeres,zsíros pörkölteket főzött neki,ő minden este olcsó kukorica sörrel itta tele magát. Volt olyan éjszaka annyit fingott,fulladoztam nem kaptam levegőt.

Eleve gáz volt hogy éjjel részegen beesik a szobába,feloltja villanyt és kurjongat. Barátnömék albérletében lógtam mindig,de ott azért zavartam. 2. Éven elköltöztem, a pasi akkor már nem járt be órákra,csak inni bulizni kibukott a főiskoláról.

Amikor kiköltözött,kitették az ágyát az erkélyre,olyan büdös volt és a (volt) szobánk is szaglott,szőnyeg tapéta bútorok mind átvették a szagot. Ő is viccesnek találta ,hogy éjjel nappal gázol.

Azért kedves kérdező,téged is jellemez,hogy ilyen pasival vagy együtt. Bár szerintem allergiás valamire. Főleg tej rothadása okoz ilyen szagokat. Én kivizsgáltatnám.

2020. aug. 20. 19:40
 8/27 anonim ***** válasza:
32%
én rá szoktam erőltetni és széthúzom a lyukam hogy minél nagyobbat szóljon
2020. aug. 20. 20:08
 9/27 anonim ***** válasza:
13%
Na ekkor kellene egy jó nagy anált játszani. Vagy hátulról előre, és vissza.
2020. aug. 20. 20:15
 10/27 anonim ***** válasza:
22%
Nem értem, miért színjátékolsz, ha szexben meg egymás likát nyaljátok, az gusztustalanabb s még utána puszika is....ez meg csak puki:DDD
2020. aug. 20. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!