Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom állandóan szakaszosan fin.gik. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
A szakaszost úgy értem, hogy nem egyben nyomja ki, hanem hatasszunetekkel. Ezzel semmi bajom nem lenne ha nem lenne irtó büdös. Erre kelek ezzel fekszek mert szerinte ez marha vicces. Állandóan rám legyezi és ha nem szagolom meg azt állítja nem is szeretem őt igazán. Persze én is szoktam pukizni de van egy határ (nem vásárláskor, a kassza közepén durrogtatok és röhök, főleg ha a ismerősökkel találkozunk, de ő még szagolgatja is) Van ilyen szituációval kapcsolatban tapasztalatotok?2020. aug. 20. 19:06
22/27 anonim válasza:
Valószínű laktózérzékeny. Sajnos az én volt partnerem is elviselhetetleneket eregetett, meg is undorodtam tőle teljesen. Sok év múlva mondta, hogy laktózérzékeny. Szerintem már akkor is az volt, amikor együtt voltunk. Amúgy később én is laktózérzékeny lettem, szóval visszakaptam a dolgot.:) De én elég hamar rájöttem, mitől van és kerülöm azóta a laktózt.
23/27 anonim válasza:
Ezért is jobb egyedül, hogy ne kelljen még a fingomat is szabályozni azon kívül, hogy mit mondok, teszek, gondolok, hogyan nézek, miért hallgatok vagy miért beszélek és egyáltalán mit baszok el tudtomon kívül. :)
24/27 anonim válasza:
Igyekszünk úgy táplálkozni, hogy ne legyen ebből gond. Nézz utána a paleolit konyhának.
25/27 anonim válasza:
Hát mondjuk le kellene szoktatni az állandó hús zabálásról !
26/27 anonim válasza:
Fúj.
Én mondjuk egész egyszerűen nem feküdnék le vele, amíg meg nem érti, hogy ez nem vicces. Bár lehet, hogy kínjában mondja csak, hogy viccből van? És valójában szégyelli? Ha aztán lelappad a vicces kedve, akkor meg elmennék vele kivizsgálásra, mert nyilván ez naponta 1x előfordulhat, de nem állandóan. Nekem volt vmi nagyon durva emésztési problémám kamaszkoromban, konkrétan nem lehetett megmaradni mellettem. :( Irtózatos volt és biztos, hogy nem tartottam viccesnek. Aztán elmúlt. Soha nem derült ki, hogy mitől volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!