Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a bnőd állandóan arra hivatkozik hogy nincs ideje?
Nyilván vannak napok amikor ez igaz; de általánosságban azért nem; annyira pláne nem hogy a legkisebb feladatoknál is rögtön erre hivatkozik.
Ebből kezd elegem lenni ezért már nem is szólok hogy ebben vagy abban segíthetne vagy elintézhetné..
Hát nekem is elegem van abból, hogy a 120. bőrt is lehúzzák rólam a munkahelyemen és otthon is. Ha meg elküldök valakit a fenébe, hogy hagyjon már békén és oldja meg maga a problémáit, akkor meg én vagyok a sz.r szemét.
Mondom ezt úgy, hogy tavaly 500(!!!) órát tuloraztam és idén se lesz sokkal kevesebb, mert kB 250-nel járhatok.
Nyilván van hogy tényleg nincs ideje, na de állandóan..a kapcsolat egymás segítéséről is szól.
Ő kb minden nap megkér vlmire..és ha nem akkor húzza a száját
Vegyél be egy magnéziumot és relax. Felesleges ezen vitázni.
Kérd meg te is oszt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!